Smoker bizi trollemiyosun dimi gece gece.trolluyosan kataya gelecek butun lanetler ustunde biter haberin olsunKibir hususunda Doflamingo bu adamın yanında epey mütevazı kalır.
Smoker bizi trollemiyosun dimi gece gece.trolluyosan kataya gelecek butun lanetler ustunde biter haberin olsunKibir hususunda Doflamingo bu adamın yanında epey mütevazı kalır.
Ben kaç gün önceden spoiler verdim zaten. İçeride adamım var. Ondan alıyorum bilgileri.Smoker bizi trollemiyosun dimi gece gece.trolluyosan kataya gelecek butun lanetler ustunde biter haberin olsun
Oyle bi bahsettin ki duymadan adamdan tiksindim hadi hayirlisiBen kaç gün önceden spoiler verdim zaten. İçeride adamım var. Ondan alıyorum bilgileri.
Ben de inanmak istemiyorum.
İnanılacak gibi değil.
Mochi yedi enerji kazandı xDPeki sizce niye böyle bir sahne çizildi? Yani Kata madem gidecekti ne diye Luffy'yi o duruma soktu mangaka? Bir faydası oldu mu Luffy'ye? Hani bir avantaj falan sağlasa diyeceğim ki tamam ama o da yok. Yani böyle bir senaryo olmasa hiçbir şey değişmeyecekti. Sırf sayfa doldurmak için yapılmış gibi duruyor.
Oha yanılmışım. Ben bu adam için neler yazmıştım hepsi haklı mı çıkacak şimdi?Katakuri'den bu bölüm nefret edeceksiniz. Ben bile Luffy'nin bunu yenmesini istiyorum şu an. Ne iğrenç bir adammış lan bu.
Bölüm nerde kardeş :SYarın sabah işte.