Perospero ve Cracker'in yaşını bilseydik bir fikir sahibi olabilirdik. Belki bir dahaki SBS'de Charlotte sülalesinin yaşlarını verir Oda. Sülale dedim çünkü 80-90 kişilik aile mi olurErken doğurmuştur büyük ihtimal :/ 50+ gibi de durmuyor.![]()

Perospero ve Cracker'in yaşını bilseydik bir fikir sahibi olabilirdik. Belki bir dahaki SBS'de Charlotte sülalesinin yaşlarını verir Oda. Sülale dedim çünkü 80-90 kişilik aile mi olurErken doğurmuştur büyük ihtimal :/ 50+ gibi de durmuyor.![]()
Henüz değil.881 spoiler
Aynen. Bir de bunlar tehlikeli birine laf edersin anında 100 kişi belirir önündePerospero ve Cracker'in yaşını bilseydik bir fikir sahibi olabilirdik. Belki bir dahaki SBS'de Charlotte sülalesinin yaşlarını verir Oda. Sülale dedim çünkü 80-90 kişilik aile mi olurHatta bildiğin aşiret kurmuş kadın
![]()
O daha çok suçluluk duygusundan dolayı bilinçaltının dışavurumu diye düşünmüştüm ben. Tamam, bu esasında tayfası ve özellikle kaptanı için çok endişelendiği anlamına gelir. Ancak ben o zamandan değil şimdiden bahsediyorum. Şu an kaptanı ve tayfanın yarısı felaketin eşiğinde. Kendisi tam olarak durumdan haberdar değil ama tayfanın karşısındaki bir Yonkou. Neler olabileceğini gayet iyi biliyor. Keki yapıp BM'ye götürdüğünde Luffy, Nami ve diğerlerinin ölüsünü bulabilir yahu. Ne kadar da neşeli bu ihtimale rağmen. Adamın bir gözü Pudding'te hala.Aynen, onun için Pudding için yaptığı yemek sepetine tayfasının sevdiği yiyecekleri koydu mal xD
Perospero 45-50 gibi gözüküyor. Belki aralarında bir sürü kız doğmuştur. Ne bileyim nüfus memuru da değiliz kiAynen. Bir de bunlar tehlikeli birine laf edersin anında 100 kişi belirir önündeBen Shanks'tan gençtir diye düşünüyorum. 35 diye oyumu kullanacağım. Fazla mı genç oldu?!
![]()
Kafaya taktım bu olayı. Bir yaşı bir de ağzı. Bunlar önemli şeylerPerospero 45-50 gibi gözüküyor. Belki aralarında bir sürü kız doğmuştur. Ne bileyim nüfus memuru da değiliz kiOne Piece'te yaş belli olmuyor pek.
Sanji'ninki "bu meret insanı öldürüyor," deyip sigara içenlerinkine benziyor. Bununla Zoro'nunkini bir görüyorsan tartışmamızın bir anlamı yok. Anlaşamayız.Kadınlara zaaf da zihinsel engel :S Sanji de bu durumdan rahatsız. Daha düğün başlarken Pudding'in gerçek yüzünü gördüğü halde burnu kanıyor ama içinden kanma buna demiyor muydu. Yada Kalifa ile çay içerken durumun farkına varıp lan çay nalaka ya ben anahtarı almaya geldim, Robin chwan beni bekliyor demiyor muydu...
Aynen, onun için Pudding için yaptığı yemek sepetine tayfasının sevdiği yiyecekleri koydu mal xD