26 yaşında ilk bebeğini doğurdu desek. 27 yaşında doğurmuş olsa Katakuri'yi, 41 yaşında. En iyi ihtimalBM, 42 yıl boyunca her yıl bebek dünyaya getirmiş. Şu an 68 yaşında. Doğurduğu onuzlar şu an 18 yaşındayımş. Opera'lar 5'iz. Bilgiler bu kadar.
26 yaşında ilk bebeğini doğurdu desek. 27 yaşında doğurmuş olsa Katakuri'yi, 41 yaşında. En iyi ihtimalBM, 42 yıl boyunca her yıl bebek dünyaya getirmiş. Şu an 68 yaşında. Doğurduğu onuzlar şu an 18 yaşındayımş. Opera'lar 5'iz. Bilgiler bu kadar.
40 de geç Ağzı da büyük bir gizem unsuru. Dramatik bir şey çıkmaz umarımKafaya taktım bu olayı. Bir yaşı bir de ağzı. Bunlar önemli şeyler
Ana bir gün sinirlenmiş koparmış ağzını böyle40 de geç Ağzı da büyük bir gizem unsuru. Dramatik bir şey çıkmaz umarım
@amaneden Sence kaç yaşında?
Yalnız Zoro da o kadar silahlanma hakisi kasmış, biraz da gözlem hakisi kasaydı; biraz aşardı şu yön özürlülüğünü. Seze seze ilerlerdi.Sanji'ninki "bu meret insanı öldürüyor," deyip sigara içenlerinkine benziyor. Bununla Zoro'nunkini bir görüyorsan tartışmamızın bir anlamı yok. Anlaşamayız.
Compote daha büyük olabilir.26 yaşında ilk bebeğini doğurdu desek. 27 yaşında doğurmuş olsa Katakuri'yi, 41 yaşında. En iyi ihtimal
38@amaneden Sence kaç yaşında?
Adam Caribou'yu seziyor yine de yolunu bulamıyor. O iş olmaz.Yalnız Zoro da o kadar silahlanma hakisi kasmış, biraz da gözlem hakisi kasaydı; biraz aşardı şu yön özürlülüğünü. Seze seze ilerlerdi.
OlmasınAna bir gün sinirlenmiş koparmış ağzını böyle
Yok o tür şeyleri açıklar zaten.@amaneden Ben de o civarda düşünüyorum. SBS'de açıklanır umarım. Bari bunları gizem unsuru olarak kullanmasın Zaten yeterince gizem unsuru var
Bence Zoro için doğru eğitmen Mihawk değil, Fujitora olurmuş.Adam Caribou'yu seziyor yine de yolunu bulamıyor. O iş olmaz.