Ben de bu konuda senle aynı düşünmüyorum. Sanji'nin kardeşinde de gördük bu hassasiyeti, genetik bir durum var ortada. Yaşadıklarıyla, gördükleriyle bu zaaf, bir kadına zarar vermektense ölmeyi tercih etme noktasına gelmiş. Ayrıca bu durum haddinden fazla komedi unsuru olarak kullanılıyor. Mantıken Zoro'nun yön sorunu da gözlem hakisiyle çözülebilir, ama Oda bunu da mizah olarak kullanmayı seviyor, biz de gülmeyi seviyoruz. Ama Sanji'ninki etik gelmediği için kınanıyor.Tamam kardeş, farklı düşünüyoruz.
Benim sorunum Sanji'nin kadın zaafı değil. Bunlar kabul edilebilir. Ama bu bölüm manganın yarısı ayrılan Sanji Puding'e kalp ağız sulandırmak dışında, kadın olmayan aşçılarla da sakince muhabbet eti, aklı gayet başındaydı. Tayfası hakkında duyduğu endişeyi görmeliydik. Sonuçta bu duruma Sanji için düştüler ve eskiki birebir mücadelelerinin aksine, Yonkou tayfasıyla karşı karşıyalar. Brook ve Chopper'ın gemideki durumuna şahit oldu, Luffy'leri ise yonkou ve adamlarının kovalamacasında bıraktı. En son bu kadar büyük rakiplerle karşılaştıklarında, Kuma sayesinde ölümden dönmüşler ve tayfa dağılmıştı.