Yani diyorsun ki stres yapıp eli ayağına dolaşmalı :S Adam tüm yetenekleriyle pasta yapacak işte, ne bekliyorsun :S Daha birkaç bölüm önce, BM peşlerinden kovalarken Zeus ile hiçbir şey olmamış gibi konuşan Luffy'i de yeriyorlardı. Bu ne rahatlık diye. Bu adamlar hep böyleydi ya Savaşta veya normalde, modları yenilgi yakınken bile sürekli böyle. Bak mesela aklıma geldi, Alabasta savaş halinde, bomba aranıyor. Usopp Crocodile taklidi yapıyor... Neymiş, Croco gibi düşünüp bombanın yerini bulacak ahahah lan yani ne diyim.O daha çok suçluluk duygusundan dolayı bilinçaltının dışavurumu diye düşünmüştüm ben. Tamam, bu esasında tayfası ve özellikle kaptanı için çok endişelendiği anlamına gelir. Ancak ben o zamandan değil şimdiden bahsediyorum. Şu an kaptanı ve tayfanın yarısı felaketin eşiğinde. Kendisi tam olarak durumdan haberdar değil ama tayfanın karşısındaki bir Yonkou. Neler olabileceğini gayet iyi biliyor. Keki yapıp BM'ye götürdüğünde Luffy, Nami ve diğerlerinin ölüsünü bulabilir yahu. Ne kadar da neşeli bu ihtimale rağmen. Adamın bir gözü Pudding'te hala.
Neyse pff sıkıldım ben
Valla zihinsel engel olarak bakarsak ikisi de engel bence...Sanji'ninki "bu meret insanı öldürüyor," deyip sigara içenlerinkine benziyor. Bununla Zoro'nunkini bir görüyorsan tartışmamızın bir anlamı yok. Anlaşamayız.
Ayrıca ben sadece anlaşmak için tartışmam, ana motivasyonum hiç anlaşmak olmamıştır :T