Zaten gerek yok. Luffy haki ile vucudunu kaplamasina ragmen vucudunun lastik ozelligi duruyor ve ucabiliyor. Kata mochi zaten logia savunmasina sahip. Vucudunu haki ile kaplamasina gerek yok. KKG falan yapabilir. Yumruk yapar haki ile kaplar. G4’te iken itebiliyor ayrica. Kata’yi itse bile yumrugu Doftaki etkiyi falan yapmaz sanmiyorum. Bir dahaki bolum gorecegimizi umuyorum bunu.Kaslarını şişirip hakiyi vücuduna mı dağıtacak? Lastik haliyle Luffy yumruğu geriyor. Mantıken nasıl yapacak G4 tam lastik özelliğine sahip. Aynısını yapamaz anca mochi ile ona benzer karşı koyabileceği bir teknik yapar.
Ahaha girdim ya gözünden kaçmış herhalde, canın sağolsunSen de Luffy yenecek yenecek diyorsun iddiaya girmemişsin. Demek ki o kadar da iddialı değilsin
ahahah geçen dediğim muhabbet galiba öyle olacak yineLuffy'i klasik Rocky Balboa'ya benzetiyorum artık. O da adete kum torbası gibi boyuna darbe yer, resmen şamar oğlanına dönerdi ama bir şekilde zorlardı veya kazanırdı.
ben kavga için düşünmedimki dragon bir ruzgar yaratır bizimkiler kaçmaya fırsatı olurHocam yeri değil ama BM, Dragon'u fena üzer be.
Luffy, Katakuri'ye yaptığı gibi daha önce sadece bir kez bir başkasına kafa kafaya dövüş teklif etti, o da Kuzan'a karşıydı. Dövüşün nasıl bittiğini biliyorsunuz.
Punk Hazard'daki durum ne anlamadım ben?Bazı arkadaşlar hala lütfü için meyve uyandıracak diye söylemde bulunuyor. Acaba?
Sorum şöyle olacak....
Ayna dünyası zaten meyve ile yaratılmış bir ortam. Acaba bu ortamda meyve uyandırmak olabilirmi? Yada uyandırmayı başarabilirse ozaman punk hazard daki gibi bir durum söz konusu olurmu ?
Adanın yarısı buzdan donmuş, diğer yarısı da alev alev yanıyordu. Rivayet o ya sakazuki ve kızan burada 10 gün dövüşmüşler.. eee adamlar nede olsa amiral illa meyve uyandırmıştır bunlar ezik doffy bile uyandırmışsa..Punk Hazard'daki durum ne anlamadım ben?
Benim Luffy'e gitti kafam, onu unuttum; kendimi kınıyorum.Adanın yarısı buzdan donmuş, diğer yarısı da alev alev yanıyordu. Rivayet o ya sakazuki ve kızan burada 10 gün dövüşmüşler.. eee adamlar nede olsa amiral illa meyve uyandırmıştır bunlar ezik doffy bile uyandırmışsa..