Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 879: Koca Ana'nın Üç Tatlı Komutanı'ndan Biri, Katakuri

Bölüm Nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    204
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
G4 Bounce man ve Tankman Katakuriye yetmez.
Luffy arc başından beri full gücüyle savaşmış, açlıktan bayılacak hale gelmiş, yenilmiş, esir alınmış, paso haki kullanmak zorunda kalmışken Katakuri'nin az biraz ter atmış gibi bir havası var.
Luffy hâlâ işe yaramayacaği ortada olan g2-g3 teknikleriyle hakisini bitiriyor ama bu onun dövüş stili deyip geçebiliriz. Kaidou gelse g2-g3 ile başlayacak zaten, alıştık. g4 açabiliyor mu bilmiyoruz. Belki de son çırpınışları için yapıyor.

g4'ün başka bir moduna geçse veya g5 açsa ve über güçlü olsa dahi süresi kısıtlı olduğundan yenmeye yetmeyecektir. Peki olaylar nasıl gelişecek ?

1-Dövüş yarıda kalacak.
2-Katakuri kazanacak, Luffy esir düşecek-anlaşmaya gidilecek, belki çark dönecek.
3-Luffy kazanacak(Su kullanarak, yardım alarak veya kendi gücüyle bir şekilde)

Big Mom hakkında anlatılanlar doğruysa yani hediye paketinde sevdiğinin kafasının gönderilmesi o zaman olacaklar kısıtlanıyor.

1-Pudding Big mom'ı manipüle etmeli.
2-Big mom ile anlaşmaya varılmalı.

Çünkü Katakuriyi yensen bile big mom var. Oradan kaçsanız bile big mom var. Big mom düşmeden yahut kadınla anlaşılmadan oradan çıkmanın pek bir anlamı yok. Burada kilit kişi pudding. Onun da kafa bir giidp geliyor. Bugün değiştirir az sonra bozar. Bir kere bozdu mu da geçmiş olsun yani.

Bu arada Roger bundan kaçmış peki karşılığında kimi ya da kimleri kaybetmiş ? Kaybetmiş mi ya da ?
 
Bu dediklerinle serinin dinamiğini ve mantığını çok güzel açıklamışsın o yüzden çok teşekkür ederim. Bunlar şu ana kadar olan şeyler ve bundan sonrası için şu ana kadar olan olayları baz alarak mantık kurmamız kadar doğal bir şey olamaz ancak;


  • Luffy Katakuri'den daha özel bir korsan ve onunla dövüşerek içindeki potansiyelini açığa çıkarıp onu yenebilir. Yani dövüşün başında her şey çok umutsuz olsa da Oda olayı gene senin yazdığın şekilde bir mantık kurgusu içinde yürütüp Luffy'nin Katakuri'yi yenmesini sağlayabilir ve kimsede çıkıp aaa ama nasıl ya demez.
Öyle bir aa nasıl ya denir ki. Milletin içine Cracker dövüşü daha oturmadı ki o da belirli bir mantığa oturtulmuştu. Nami olmasaydı yener miydi diye düşünüyor millet. Yenerse "aa nasıl ya"dan ağır şeyler söylerim hatta.
 
Pekala bende bundan sonra olacaklar hakkında bişeyler tahmin edeyim. Şimdi luffy Katakuriden ne öğrenebilir. Bana göre Luffy meyve kullanımı ve kenbonhoushoku hakkında bişeyler öğrenebilir. Bu savaşta da öyle olacağına inanıyorum. Savaşı Lufy'nin kazanma ihtimali görmüyorum hem süre hem one piece güç dengesi olarak. Eğer Lufy hiç yorgun olmadan gelseydi bir ihtimal verirdim kazanmasına. Bana göre Lufy dayak yer bişeyler öğrenir sonra Katakuri Lufyi ayağa kalkamayacağına inandığına kadar dövecek tabi savaş esnasında lufy ekstra bir yeteneğini gösterebilir ama yeteceğini hiç sanmıyorum. Sonra Lufy Katakurinin çok güvendiği kenbonhoushokusunda bir açık anı yakalayıp Brulee yi alarak ayna dünyasından kaçar, Katakuride ayna dünyasına haps olur ondan bu şekilde kurtulurlar. BM dan zaten pasta yedirerek kurtulurlar. Geriye bir smoothie ve bir kaç kalbur üstü komutanı kalır, zayıf olanları puddingin hafızalarıyla oynayarak oyalayacaklarını düşünüyorum özellikle o BM ın bölgesinde çıkış galiba bir günlük süre gözcülerde baya kullanışlı olabilir dövmek yerine puddingin yeteneği. Bu şekilde adadan kurtulabilirler tabi Oda'nın sürekli gücünü sakladığı Smoothie ve diğerleri ile efsane dövüşler yaparak tayfa ve müttefiklerinin kaçacaklarına inanıyorum. Smoothie'nin gücünü sona saklamış olabilir.
 
Ahhaha :D Reyli de tam hain çıktı. Roci'yi de tanıyordur belki.
Olabilir, neden olmasın.:D Hayır bu çocuğu 1.5 senede bırakmış sen oldun diye. Şimdi hiç mi vs atmadılar? Ray ezik olmadığına göre bunu kandırmış ya da Lufy 6 ay daha çalışırken geriye gitti. Herşeye rağmen Kata'yı alır bu çocuk, o kadar da ölmedi.
 
En başta geçiş arkı gibi lanse edilen arcta bigmoma dair her şeyi işledi oda. Muhtemelen wano arc botmeden big momın düşüş haberi gelicektir. Bütün tayfasını gördük. Ortaklarını gördük. Adalarını gördük. Bir daha arc bossu olarak big momla kapışma görmeyiz herhalde. Marcolar, zou, grand fleeti de sayarsak eğer tayfa yonkou oluşumuna çok yakın güçte geriye luffynin yonkou gücüne yaklaşması ve kalan super novaların luffye dahil olması kaliyor. Bunun altyapisi hazirlaniyor gibi geliyor bana
 
Tabiki Oda belli bir mantık kurarak Luffy’nin Katakuri’ye üstün gelmesini sağlayabilir bir şekilde ama o zaman da ölesiye yorgun olan Luffy, gayet dinç olan yonko’nun as adamını(sağ kolu diye tabir edebiliriz artık sanırım) dövmüş olur ve forumda günlerce ‘aynı Luffy yorgun olmadığında Big Mom’ı alabilir miydi’ yi tartışırmamız gerekir ki bunun şu an imkansız olduğu konusunda hemfikir olduğumuzu düşünüyorum. Kaldı ki seride gördüğümüz en yüksek ödüle sahip karakter, Luffy aynayı kırdığı için harcanmayacaktır. Zaten halihazırda şans kredilerini yeterince kullanmış olan hasır şapkalara ek olarak, dediğin gibi belli bir mantığa oturtularak Luffy’nin kazanmasının sağlanacağı bu dövüş, Oda’nın serinin başından beri bize sunduğu ve ilmik ilmik işlediği temel mantığı yıkacaktır. Ve ben Oda’nın bunu yapacağını düşünmüyorum.

Benim görüşümse şu şekilde, dövüş devam ederken yardım vesaire gelmezse Katakuri amansızca dayak yiyen Luffy’nin bir sözünden ya da yılmak bilmemesinden etkilenerek Mihawk’un marineford’da bahsettiği herkesi etrafında toplayabilme gücü sayesinde ‘bu adam tehlike çıkaracak fişini çekmeliyim’ görüşünden sıyrılıp gitmesine göz yumabileceği yönünde.
Bak bende Luffy'nin Kata'yı alamayacağını, daha hazır olmadığını düşünenlerdendim ta ki 878. bölüme kadar. Bu seride işlenen en önemli unsurlardan birisi irade ve Luffy'nin orada aynayı kırması olsun, isteğini yansıtması olsun bana Robin'i kurtarmalarını hatırlattı. Luffy eğer oraya o şekilde girmişse ve başka bir planı yoksa Kata'yı almak zorunda. Yoksa benim için KK olmak istiyorum diyen hayalperest bir çocuk olmuş olur sadece. Eğer hedefin KK olmaksa ve orda o şekilde racon kestiysen artık orda farkını göstermek zorundasın ki bunun nasıl olacağı da Oda'ya kalmış bir şey. Onun dışında senin dediğin gibi Kata'nın ona sempati duyabilir tabi ama pek olası görmüyorum :D

Öyle bir aa nasıl ya denir ki. Milletin içine Cracker dövüşü daha oturmadı ki o da belirli bir mantığa oturtulmuştu. Nami olmasaydı yener miydi diye düşünüyor millet. Yenerse "aa nasıl ya"dan ağır şeyler söylerim hatta.
Bu tamamen Oda'nın yazacağı senaryoya bağlı bir şey. Hadi bakalımm :at:.
 
Luffynin Katakuriyle dövüşmesi aslında kendisi için bayağı iyi. Direk üst seviyesiyle dövüşüyor. Nasıl g2'yi cp9'dan görüp geliştirdi burda da katanın iyi hareketlerini alabilir.

Belki de kata luffden g4 ü görüp kendini geliştirir belli mi olur :ehe:
 
Bu arctaki eksik şey Luffy'nin iradesini görmememiz.

Kata dövüşünde de göremezsek Oda'yı bitireceğim artık. Yahu yensin demiyorum da o pes etmeyen, kararlı, azimli Luffy'yi görmek istiyorum ya. Kata'yı yenemesin ama düşmesin mesela. Bi de kral haki patlatsın bi tane çöpleri bayıltsın.

Kata iradesi karşısında bi şok olsun. Yonkou adasında KK olacağının iradesini göstertmedi Oda bir türlü.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık