5-10 yıl ömrüm var öldürülmezsem, madem öyle yaralı parmağa işiyeyim öyle gideyim diye düşündü, haklı da. Ama bomba olayı beni şaşırttı. Benim sevmediğim nokta ise Luffy'i iki dakika gördükten sonra, dünyanın kurtarıcısı,mesih moduna bağlayıp afili afili cümleler kurmaları.@çiköfte gebersin zaten ya -ağır oldu belki de -. Yok öleceğim falan diyip hayatın anlamını bilmeyen karakterleri sevemiyorum.
Bir de bundan once kendini az kalsin tavuga karsi patlatacakti. Simdi yine iyi en azindan 700M lik birini goturmeye calisti5-10 yıl ömrüm var öldürülmezsem, madem öyle yaralı parmağa işiyeyim öyle gideyim diye düşündü, haklı da. Ama bomba olayı beni şaşırttı. Benim sevmediğim nokta ise Luffy'i iki dakika gördükten sonra, dünyanın kurtarıcısı,mesih moduna bağlayıp afili afili cümleler kurmaları.
Ağzına sağlık.Sizi ,bizimkilerin önüne gelen her rakibi yenmesi mi yoksa rakiplerine ara bir yenilip ölmeden kurtulmaları mı memnun eder?Açıksası bizimkiler yenilsin yeterki ,şans eseri kaçıp kaçmamaları umrumda olmaz.İlk senoryo beni çok rahatsız ediyor.Siz bir de bu durumun olmamasına saçmalık diyorsun.İlginç gerçekten.
Nese luffy amiral alır,Zoro yonkou sağ kol alır.2 yıl eğitimi boşa mı aldılar Gerçi size kalsa luffy Bmyi de almıştı çoktan.
Aynen. Sanki One Punch Man okuyor bazı arkadaşlarSizi ,bizimkilerin önüne gelen her rakibi yenmesi mi yoksa rakiplerine ara bir yenilip ölmeden kurtulmaları mı memnun eder?Açıksası bizimkiler yenilsin yeterki ,şans eseri kaçıp kaçmamaları umrumda olmaz.İlk senoryo beni çok rahatsız ediyor.Siz bir de bu durumun olmamasına saçmalık diyorsun.İlginç gerçekten.
Nese luffy amiral alır,Zoro yonkou sağ kol alır.2 yıl eğitimi boşa mı aldılar Gerçi size kalsa luffy Bmyi de almıştı çoktan.