1.si net "Boşunamı 2 yıl eğitim aldılar." çok sinir oluyorum bu cümleye, sanki 2 yıl eğitim alan direk dünyanın en güçlü adamı oluyor."Bundan sonra Kaido'ya yürüyecek bi zahmet sağ kol alsın"
Forumdaki en saçma 10 klişe mantık içine girecek bir cümle
Bu cümleler bitmedi, bitmez. Karakterin seviyesine ve dövüşlerine bakılmadan sonraki rakibi baz alınır ve "bunu yenemeyecekse onu hiç yenemez" mantığı güdülür. Ne kadar da şaaaa-ha-ne
Bu dediğin cümle 2-3 sene önce daha sık zikrediliyordu da sonradan baya bi' azaldı. Tabi bunda şu videonun bir parça da olsa etkisi vardır diye düşünüyorum1.si net "Boşunamı 2 yıl eğitim aldılar." çok sinir oluyorum bu cümleye, sanki 2 yıl eğitim alan direk dünyanın en güçlü adamı oluyor.
Hahahaahaha kim editlediyse mükemmel yapmışBu dediğin cümle 2-3 sene önce daha sık zikrediliyordu da sonradan baya bi' azaldı. Tabi bunda şu videonun bir parça da olsa etkisi vardır diye düşünüyorum
Hatırlamadım kim olduğunu ama bizim forumdaki arkadaşlardan biriydiHahahaahaha kim editlediyse mükemmel yapmış
Orada pammuk şekerito Carrot, havuç gibi yemeliydi Kata'yı...Seriyi Dragon Ball mantığı ile izleyen epey arkadaş var aramızda. Bu seri her karakterin sadece enerji patlaması fırlattığı, patlaması büyük olanın diğerini dövdüğü bir güç sistemine sahip değil. Pek çok değişik yetenek var ve bunlar arasında değişik etkileşimler olabiliyor. Bu durumda genele vurunca daha zayıf olacak bir karakterin birebir dövüşte kendinden güçlü bir karaktere karşı avantaj yakalamasına ve üstünlük kurmasına sebep olabiliyor.
Yani işin özü şu ki, pek çok arkadaşın anlamak istemediği üzere "Cracker > Luffy" diye bir mevzu hiçbir zaman yoktu. Yetenek avantajı (ve bir miktar hikaye ilerleyişini düzenleme çabası) neticesinde Cracker'ın uzun bir savaş boyunca Luffy'e geçit vermemiş olması Luffy'den genel anlamda daha güçlü olduğunu göstermez.
İşte bunu anlayamayan arkadaşlar ısrarla "Cracker'ı yenemedi nasıl Katakuri'yi yenecek" minvalindeki lafları tekrarlamaya devam ediyor..
Kusura bakma senin kadar akilli degiliz. Hala neden Nami ve Homieslerin olaya mudahil olduklarini dusunuyorum. Gozlerini yoruyoruz burada yorumlarimizlaSeriyi Dragon Ball mantığı ile izleyen epey arkadaş var aramızda. Bu seri her karakterin sadece enerji patlaması fırlattığı, patlaması büyük olanın diğerini dövdüğü bir güç sistemine sahip değil. Pek çok değişik yetenek var ve bunlar arasında değişik etkileşimler olabiliyor. Bu durumda genele vurunca daha zayıf olacak bir karakterin birebir dövüşte kendinden güçlü bir karaktere karşı avantaj yakalamasına ve üstünlük kurmasına sebep olabiliyor.
Yani işin özü şu ki, pek çok arkadaşın anlamak istemediği üzere "Cracker > Luffy" diye bir mevzu hiçbir zaman yoktu. Yetenek avantajı (ve bir miktar hikaye ilerleyişini düzenleme çabası) neticesinde Cracker'ın uzun bir savaş boyunca Luffy'e geçit vermemiş olması Luffy'den genel anlamda daha güçlü olduğunu göstermez.
İşte bunu anlayamayan arkadaşlar ısrarla "Cracker'ı yenemedi nasıl Katakuri'yi yenecek" minvalindeki lafları tekrarlamaya devam ediyor..