kuroashi.no.sanji1993 21 Eyl 2017 #611 setokaiba dedi ki: RİP kata Yarım kalacak savaş bir şekilde ama bakalım. Yada Luffy şansının yardımıyla kaçacak. Genişletmek için tıkla ... Kim girecek araya acaba?
setokaiba dedi ki: RİP kata Yarım kalacak savaş bir şekilde ama bakalım. Yada Luffy şansının yardımıyla kaçacak. Genişletmek için tıkla ... Kim girecek araya acaba?
Seto Kaiba 21 Eyl 2017 #612 kuroashi.no.sanji1993 dedi ki: Kim girecek araya acaba? Genişletmek için tıkla ... Germa 66 olabilir bir şekilde kaçırabilir, yada BM iyice delirip bizim oğlanın işine yarayacak bir hamle yapabilir bilmiyorum kısaca şansıyla.
kuroashi.no.sanji1993 dedi ki: Kim girecek araya acaba? Genişletmek için tıkla ... Germa 66 olabilir bir şekilde kaçırabilir, yada BM iyice delirip bizim oğlanın işine yarayacak bir hamle yapabilir bilmiyorum kısaca şansıyla.
kuroashi.no.sanji1993 21 Eyl 2017 #613 setokaiba dedi ki: Germa 66 olabilir bir şekilde kaçırabilir, yada BM iyice delirip bizim oğlanın işine yarayacak bir hamle yapabilir bilmiyorum kısaca şansıyla. Genişletmek için tıkla ... Big Mom karışıklık çıkarırsa Katakuri olay yerine gider. Bana en olası gelen durum bu.
setokaiba dedi ki: Germa 66 olabilir bir şekilde kaçırabilir, yada BM iyice delirip bizim oğlanın işine yarayacak bir hamle yapabilir bilmiyorum kısaca şansıyla. Genişletmek için tıkla ... Big Mom karışıklık çıkarırsa Katakuri olay yerine gider. Bana en olası gelen durum bu.
Seto Kaiba 21 Eyl 2017 #614 kuroashi.no.sanji1993 dedi ki: Big Mom karışıklık çıkarırsa Katakuri olay yerine gider. Bana en olası gelen durum bu. Genişletmek için tıkla ... Aynen yarım kalacaksa böyle daha mantıklı.
kuroashi.no.sanji1993 dedi ki: Big Mom karışıklık çıkarırsa Katakuri olay yerine gider. Bana en olası gelen durum bu. Genişletmek için tıkla ... Aynen yarım kalacaksa böyle daha mantıklı.