Pedro öldü mu lan şimdi ? Son nefesini verdiğini ya da parçalara ayrıldığını gösterseydi keşke. Inanamıyorum.
Çıkar bir yerden 2-3 bölüme.Pedro öldü mu lan şimdi ? Son nefesini verdiğini ya da parçalara ayrıldığını gösterseydi keşke. Inanamıyorum.
O Oda da pek yok. Bon-chan'ı nasıl 5.5a gönderdiyse, Pedro'yu da ayna dünyasından çıkarabilir.Pedro ölmezse son anda attığı temeller boşa gider. Kötü yazarlık der geçerim. Adabı vardır karakter öldürmenin, yeri geldiğinde çekinmeden öldürmeyi bileceksin.
Hee lan bekliyorum hala. Her an zombi gibi fırlayacak sanki bir yerden. Ama o kadar ömrüm tükeniyor, yok şu kadar yılım kaldı yok doktor çok yaşamazsın dedikten sonra bir yerden çıkarsa ana avrat kayarım mangakayaÇıkar bir yerden 2-3 bölüme.
Edit: En kötü kalan 50 senesi BM'de. Pastaya karşılık verir yılları.
Luffy one piece evreninde en şanslı kişi çark gelse gene bişey olmaz eşşek şansı varMantıken öyle oluyor ama ben arc başından beri bir şekilde bu hileli çarkın üstesinden gelmesini bekliyorum. Hiç zarar almadan gitmesini yani.
Luffy parçalayacak Kata'yı.Vaziyet alın.Dövüş devam ederken dışarıda önemli bir olay olacak. Katakuri tam aynadan çıkmaya yeltenirken Luffy h.haki patlatacak. Aynaların hepsi paramparça olduktan sonra "Hiçbir yere gitmiyorsun. Buradan ancak leşin çıkabilir." diyecek Luffy. Kata şok Kata iptal.
Ben Oda olsam bu bölümdeki karizma hareketlerin devamı için böyle bir sahne çizerdim. Bu tarz bir sahne olmayacak biliyorum ama içerideki çöplerin temizlenmesi için bir h.haki sahnesi görebiliriz. Böylece Katakuri tehdit olarak gördüğü Luffy'nin artık kesinlikle öldürülmesi gerektiğini düşünecektir.