Odanın luffyleri nasıl kaçırcagı ortada gibi bigmom zeusun üstüne biner kovalamaya gider bunları namide yine zeusu çeker bigmom denize düşer ve kaçarlar alın size adadan kaçıs hikayesi.
Koca Ana'da düşmüş olur mis.Odanın luffyleri nasıl kaçırcagı ortada gibi bigmom zeusun üstüne biner kovalamaya gider bunları namide yine zeusu çeker bigmom denize düşer ve kaçarlar alın size adadan kaçıs hikayesi.
Lufy bunu bilmeden terk etti, orası sakat. En güçlüyü görmezden geldi. Ray bunu fena halde kumara alıştırmış.Kadın gemiyi arkadan yiyor. Patlama arkadan oluyor ve bu şans. Yahu her şey de şans mı arkadaş?
Marco mu? Wano'da hepsi Luffy'ye biat edecek sen hala ona buna böyle yapabilir miydi diyorsun. :/ Şu haliyle yener diyemiyorum ama gayet de dövüşebilir.Öte yandan bu Mom'ın tayfayı bir Shanks'ın bir Wb'nin tayfa ile kıyaslayamıyorum. Basitce ifade etmek gerekirse şuanki Luffy bu hareketleri Marco veya Benn Bechman(yada kim 1.yse) ona yapabilir miydi ?
Herkesin istediği olur koca ana hem düşer hem düşmez bakış açına bağlı olarak değişir .Koca Ana'da düşmüş olur mis.
Bana da mantıklı gelmiyor bir arkta iki güçlü kişinin düşmesi. Neyse bekleyip göreceğiz.Benim gözümde Luffy'nin Katakuri'yi almaması gerekiyor.
BM biraz önce bahsi geçen sahnede Luffy'nin hakisini çekmiş olabilir mi? Olabilir. Daha sonradan tekrar normal haline gelmiş olabilir. Fakat bunu kenara koyacak olursak Luffy her halükarda aynı ark içinde iki tane sağlam adam almalı mı? Bence alamamalı.
Devam edelim. Luffy'nin atlattığı onca badirenin ardından Katakuri'ye kafa tutması için ne yapması gerekiyor? Benim aklıma H. Haki ile enerji çekmek geliyor nedense. Fakat biraz absürtte geliyor. Zaten daha ziyade Luffy'nin aklında bir plan varmış gibi geldi bana bu bölümü okuyunca. Zaten Katakuri'yi de yakalamasından falan belli oluyor. Normal şartlarda Luffy, Katakuri'yi alabilir miydi diye soracak olursan evet öyle ya da böyle bir şekilde alır derdim ama şu şartlar altında bir yerden haki falan çekmediği sürece mümkün görmüyorum. Acayip bir zayıf nokta falan bulmuş olmalı anca ama o da pek yakışmaz sanki.
Teknik olarak arkadaşlarını kurtardı aslında. Dövüşmekten ziyade oyalasa kafi.Bana da mantıklı gelmiyor bir arkta iki güçlü kişinin düşmesi. Neyse bekleyip göreceğiz.
Chopper ve Brook'tan iyidir, Hayatları gevşeklikVay be bölüm çıkmış. Tavşan ne yapsın, Fb bile çizilmiş hemen ve kendini kaybetmiş. Kata'ya dalması bile başarı sayılır. Tayfada gibi duruyor.
Mom düşer. Her bölüm daha da inanıyorum.
Mom'a şu Lufy'yi zehirleyen balıktan verseler bu kadar uğraşmazlardı. Nami falan hiç mi düşünmüyor? Kadın gemiyle beraber yerdi. Al sana düşmüş yonkou.Chopper ve Brook'tan iyidir, Hayatları gevşeklik