Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 878: Mink Kabilesi Muhafız Şefi Pedro

Bölüm Nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    255
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Odanın luffyleri nasıl kaçırcagı ortada gibi bigmom zeusun üstüne biner kovalamaya gider bunları namide yine zeusu çeker bigmom denize düşer ve kaçarlar alın size adadan kaçıs hikayesi.
 
Öte yandan bu Mom'ın tayfayı bir Shanks'ın bir Wb'nin tayfa ile kıyaslayamıyorum. Basitce ifade etmek gerekirse şuanki Luffy bu hareketleri Marco veya Benn Bechman(yada kim 1.yse) ona yapabilir miydi ?
Marco mu? Wano'da hepsi Luffy'ye biat edecek sen hala ona buna böyle yapabilir miydi diyorsun. :/ Şu haliyle yener diyemiyorum ama gayet de dövüşebilir.

@Densetsu no Samurai
Ucuz rakipler üzerinden yapılan ucuz cool hareketler bizi kesmiyor. Haliyle 10 ayda bir gaza gelebiliyoruz anca. :S
 
Son düzenleme:

Pedroyu yakalayan kişinin de Pero olması pek manidarmış...
 
Son düzenleme:
Benim gözümde Luffy'nin Katakuri'yi almaması gerekiyor.

BM biraz önce bahsi geçen sahnede Luffy'nin hakisini çekmiş olabilir mi? Olabilir. Daha sonradan tekrar normal haline gelmiş olabilir. Fakat bunu kenara koyacak olursak Luffy her halükarda aynı ark içinde iki tane sağlam adam almalı mı? Bence alamamalı.

Devam edelim. Luffy'nin atlattığı onca badirenin ardından Katakuri'ye kafa tutması için ne yapması gerekiyor? Benim aklıma H. Haki ile enerji çekmek geliyor nedense. Fakat biraz absürtte geliyor. Zaten daha ziyade Luffy'nin aklında bir plan varmış gibi geldi bana bu bölümü okuyunca. Zaten Katakuri'yi de yakalamasından falan belli oluyor. Normal şartlarda Luffy, Katakuri'yi alabilir miydi diye soracak olursan evet öyle ya da böyle bir şekilde alır derdim ama şu şartlar altında bir yerden haki falan çekmediği sürece mümkün görmüyorum. Acayip bir zayıf nokta falan bulmuş olmalı anca ama o da pek yakışmaz sanki.
Bana da mantıklı gelmiyor bir arkta iki güçlü kişinin düşmesi. Neyse bekleyip göreceğiz.
 
Bu Kata büyük ihtimal diğerlerini önemsemedi. Lufy ile rahat vs atmak için izin verdi. O hakiyle g3'e tepki vermeden kabul etmesi buna işaret. İşin garibi Craker'e karşı kazandığını biliyor. Şartları biliyorsa kendini ondan üstün görüyordur. 1. adamlar klasik en güçlü olur, istisnalar hariç.

Chopper ve Brook'tan iyidir, Hayatları gevşeklik :artiz:
Mom'a şu Lufy'yi zehirleyen balıktan verseler bu kadar uğraşmazlardı. Nami falan hiç mi düşünmüyor? Kadın gemiyle beraber yerdi. Al sana düşmüş yonkou.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 9)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık