Luffy BM korsanlarına yardım edecek ve BM korsanlarını kendi adamı yapacak. Zaten Zoro ihanet edecek benim teorime göre Katakuri sağ kol olur. Ha gerçi Law da vardı.
Bombayı sandığa caribou koymamışmıydı? Bomba konulduktan sonra saraya geri döndümü tamatebako?Bu arktaki tek saçmalık Tamatebako denen kurutur. Nükleer bomba gibi patladı resmen. Bunu Ryugu Sarayı'ında biri açsa Balıkadam Adası yerle bir olurmuş.
Hele Sanji'nin kanı ısınmıştı Kata'ya. Sebebi buymuş demek ki. Kata da Sanji'ye boncuk atarak mesajı vermiş geliyorum diye. :SLuffy BM korsanlarına yardım edecek ve BM korsanlarını kendi adamı yapacak. Zaten Zoro ihanet edecek benim teorime göre Katakuri sağ kol olur. Ha gerçi Law da vardı.
Sağ Bakan koydu bombayı.Bombayı sandığa caribou koymamışmıydı? Bomba konulduktan sonra saraya geri döndümü tamatebako?
Bizimkiler gittiği sürece fark yapmaz.Big Mom belki düşer hemen gaza gelmeyin. Lucci gelir Cp0 la indirirler. Denizciler gelir belki indirirler.
Ha bi de BM i tayfası indirir belki. Sonuçta tayfa vs BM olacak alırlar herhalde o kadar kişi. Gene düşmüş olur.
Çok zorlama istersen.Big Mom belki düşer hemen gaza gelmeyin. Lucci gelir Cp0 la indirirler. Denizciler gelir belki indirirler.
Ha bi de BM i tayfası indirir belki. Sonuçta tayfa vs BM olacak alırlar herhalde o kadar kişi. Gene düşmüş olur.
Sen söyleyince hatırladım,sağol .Sağ Bakan koydu bombayı.