Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 872 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@Korsanlar ''Kralı''

Yüzü niye kanasın? Ağzından kan gelir :D Adamı dövmüş. Mızrak ile sağlam bir iş yapmadı. Daifuku her şeyini göstermedi ama sopa ile gömçürüyor. Zira ana güç farkı var. Katakuri'nin ana gücü ne? Mızrak olsa bir kez vurur yav. Mızrak hiç etkili değildir demiyorum ama öyle bir vuruş gücü olmalı ki Sanji'nin tekmesine anında karşılık verebilen Niji'den güçlü İchiji saniyeler içinde pert olsun. Kurgu için oldu bitti yaptığı çok açık. Nasıl Luffy'i sakladı, diğer yandan da öte tarafı gömmek istemedi. Gel, yak, yık sonra da ayar yemeden git. Yonko ezik görünebilirdi.
ala ala ağızdan gelmedi mi o ka, yattı bizim böbrek işi o zamn :S

reis görüş ayrılığı deyip çekilem ben.

Son olarak hadi Luffy tamam la bir vuruşluk canımı olur denilebilir ama mankaga derki; Kata bir yumruk çaktı mı burdan fizana uçarsın yada çok etkili bir teknikle sana eşşek cennetini gösterir, olmadı; hızı zekası k. hakisi ile aldı diyebilir. bu kadar olasılık varken Kata olayı için şimdiden konuşmak yanlış bence.

Bizimkiler gittiği sürece fark yapmaz.
BM düşer mi ama konu? :( Bizimkiler indirir mi demiyor? :(
Çok zorlama istersen. :)
Niye zorlayayım la? Adada Cp0 ajanı yok mu bunlar daha geçen devrimci yerini basmadılar mi sonra da BB yi kaçırmadılar mi?

Law denizciler harekete geçmek için bekliyor demedi mi? Büyük bir şey planlıyorlar falan? Durduk yere uydurmadım bir şey. Sen de üzüyorsun beni bu aralar hep desteksiz yazıyorum gibi davranmaya başladın. :/

Yorumları görünce çok şaşırdım. Ne bekliyordunuz. Luffyler suikast dışındaki amaçlarını gerçekleşirmiş kaçmaya odaklanmışlardı zaten. Dur kale devrildi bunlara dalalım mı diyeceklerdi. Bu haftalar öncesinden belliydi tametaboko sayesinde kaçacakları ama nasıl etki yapacağı belli değildi. Oda geçen hafta çözüldü.

Birde aklıma takıldı geçen hafta okuduğum spoiler doğru çıkmıştı. Fake olanda ne yazıyordu ki.
https://orojackson.com/threads/one-piece-chapter-871-prediction-contest.41408/#post-2523469
Fake dedikleri bir arkadaşın yanlışlıkla tahmin bölümünden olan kısmı almasıydı.
BM düşer mi ama konu? :( Bizimkiler indirir mi demiyor? :(
Ben bizimkiler indirecek demedim. Ucu açık bir anket değil. BM eceliyle de ölse iner diyenler kazanmıyor yani.

https://orojackson.com/threads/one-piece-chapter-871-prediction-contest.41408/#post-2523469
Fake dedikleri bir arkadaşın yanlışlıkla tahmin bölümünden olan kısmı almasıydı.

Ben bizimkiler indirecek demedim. Ucu açık bir anket değil. BM eceliyle de ölse iner diyenler kazanmıyor yani.
Teşekkürler. Efsane spoilermış yalnız. Gerçek olsaymış yonkou küçümseyenlere iyi malzeme çıkarmış. Ama bir kapışma sırasında patlama olduktan sonra kaçmaları daha güzel olabilimiş.

Big Mom belki düşer hemen gaza gelmeyin. Lucci gelir Cp0 la indirirler. Denizciler gelir belki indirirler. :)

Ha bi de BM i tayfası indirir belki. Sonuçta tayfa vs BM olacak alırlar herhalde o kadar kişi. Gene düşmüş olur.
cp0'ın en güçlüsü Lucci ise BM değil Katakuri olsa tek başına onu indiremezler. Ha cp0 + 2 amiral gelir o zaman durum değişir.

Teşekkürler. Efsane spoilermış yalnız. Gerçek olsaymış yonkou küçümseyenlere iyi malzeme çıkarmış. Ama bir kapışma sırasında patlama olduktan sonra kaçmaları daha güzel olabilimiş.
Baya uğraşmış falan. Ben bunu okuyunca pek mantıklı bulmamıştım, yani içime sinmemişti olayların gidişatıyla ve benim düşüncelerime de aykırıydı fakat demek ki Oda böyle çizmek istemiş deyip kabulleniyordum. O sırada birkaç arkadaş kendi istedikleri oldu diye coşuyordu falan derken olaylar anlaşıldı. :(

Baya uğraşmış falan. Ben bunu okuyunca pek mantıklı bulmamıştım, yani içime sinmemişti olayların gidişatıyla ve benim düşüncelerime de aykırıydı fakat demek ki Oda böyle çizmek istemiş deyip kabulleniyordum. O sırada birkaç arkadaş kendi istedikleri oldu diye coşuyordu falan derken olaylar anlaşıldı. :(
Aynen bana da mantıklı gelmedi zaten. Fakedeki durum en son beklediğim şeylerden biri.Gerçeği ise beklediğim gibi çıktı açıkçası. Benim anladığım gerçek spoilerla güzelce oynamışlar olay o.

Ya birader ne bekliyoruz ki anlamiyorum zaten basinda Bigmom la dovusmicem diyerek gidilen bi yer burası bu sekilde kacmalari bence cok mantikli...Tamam herkes kavga dövüş görmek ister ama bu da böyle bir anime napak yani:bilmem:

luffysam

Dof sanjiyi 5 saniyede paket etmişti zaten. Bırakın da yonkou sağ kolu da ichijiyi 5 saniyede paket etsin. Bunda şaşılacak ne var.

Yonku 3. adamı seviyesinde dof bizim 3. adamı alıyor, yonkou 1. adamı da gemmanın 1. adamını aynı sürede alıyor :) Odadan müthiş göndermeler.

Ayrıca bigmoma tüm tayfa dalsa gene alamaz. Bigmom vs all gene bigmom alır :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 7)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık