Sokmuş ama sonrası yok"Ama nasıl içkiliyim"
Sokmuş ama sonrası yok"Ama nasıl içkiliyim"
Bence birden üretecek. Dövüş içinde olacak hem de.Luffy burada neyse neyi varsa Kaido da da onu gösterecek. Şuan saklıyor Oda bariz değil mi yav. Gidip kadını alır demiyorum da Luffy ye çöp muhabbeti yapmak çok saçma.
Kaidoda ne gösterecekse yolda birden üretmeyecek.
Ben de zaten onu kastediyorum. Gitmeden bir tane geçireyim ona ben burdayım ağırlığını hissettirebilecek bir vuruş yapmak istedi. Ama bu vuruştan Big Mom'ın uçup yaralanması gibi bir beklentisi yoktu. Ayrıca ben diğer tekniklerden daha güçlü değil demedim. Ben bu vuruşunun zindeki vuruşundan daha güçsüz olabileceğini savunuyorum. Bunu savunmamdaki sebep onu vurur vurmaz g4'ten isteği dışında çıkması.Dediğin gibi olduğunu düşünmüyorum. Koca Ana af atınca, gitmeden bir tane geçireyim şuna kafası ile o yumruğu atıyor. Karşısında Yonko olduğunun farkında, diğer modların işe yaramayacağını bildiğinden en güçlü moduna geçiyor. Eğip bükmeye gerek yok. Luffy'nin daha gelişmesi lazım.
Dof Kong Gun vurduktan sonra 20 dakka daha dövüşüyor. Ayrıca ne zaman isteği dışında çıktığını da gördük. Gücü bitince mecburen çıkıyor. Ben de bunu diyorum zaten.Yahu diğer g4 vuruşlarından sonra çıkmıyor sanki formdan. Aç bak dof dövüşüne tekrar. Sanki onlarda kendi isteğiyle çıkıyorda bu farklı.
Adam yılda bir kere çıkıyormuş, onu da çok gördünüz.ondan sonra yil basi, bilmem altin gunu vs.vs.
oda tatilte dubai'de keyif catiyor
Önce Blueno sonra Lucci.Ne farkedecek buradan Kaido'ya gidince şu ezikleyenler bir açıklasın bakalım?
Yolda hakisi on kat artacak mı? Bir anda dövüşürken mi yeni teknik alacak? Neyi varsa onu göstercek işte. Boş boş eziklemekten vazgeçin.
Oda yahu bu şuan Luffy'yi %100 gördük mü diyorsun yani? G5 ve uyanışı birden mi üretecek? Sanmıyorum. Saklama ustası Oda var. Eğitime fb yapacağı bence bariz.
Kong gunda zayıftı diyon yani?Dof Kong Gun vurduktan sonra 20 dakka daha dövüşüyor. Ayrıca ne zaman isteği dışında çıktığını da gördük. Gücü bitince mecburen çıkıyor. Ben de bunu diyorum zaten.
Bunu kabul etmek niye zor anlamıyorum arkadaş. Biz sanki Luffy, hiçbir zaman yonkou deviremez diyoruz. Şu anki halinin vaziyeti ortada. İlla Luffy'i perişan halde görmeleri mi gerek?Bizim milletin ortası yok. Ya sever, ya gömer. Luffy şu anki hali ile küsküyü yeyip, yerine oturdu. Bu dakikadan sonra şöyle olur, böyle olsaydı diye boş yapmak gereksiz.