BlackisBack
Sanji hacı kardeşlerin ölüyor benden demesi pek farkında değilsin ama hatırlatayım dedim.
Netice değişmesede değişecek çok şey var. Dövüşün süresi, alınan hasar ve verilen hasar. Yorgun olmasaydı tükenmeseydi G4'e geçtikten sonra dövüşün süresi uzar her iki tarafında aldığı ve verdiği hasar artardı.Ben g4 formunda yorgun olmasının birşey değiştireceğini sanmıyorum. Bu adam hakisi bitince o formdan istemdışı çıkıyor.
Ama 1. dakikasında nasıl dövüşüyorsa 59.dakikasında o ayarda dövüşüyor sonra bir anda işi biriyor. O yüzden farkı yoktur bence.
Evet o da normal haline göre zayıftı. Ama Dof'a vurduğu da Big Mom'ın kinden daha güçlüdür. Big Mom'a vurup anında çıkmak zorunda kalıyor. Gördüğümüz kadarıyla Big Mom ile alakalı olan bir şey değil direk Luffy ile alakalı bu. Dof'a Kong Gun vurduktan sonra 20 daka daha savaşabiliyor ise herhalde Big Mom'a vurduğuyla aynı değil. G4 tekniği hakini kullanabildiğin sürece işleyen bir teknik. Direk g4'e geçip tek yumruk atıp çıkmak zorunda kalıyorsa o atak herhalde normaline göre zayıf olur. Tam gücünde olsa da ne olur bilmiyorum. Zaten g4'ün yetmeyeceğini söylüyordum. Ama bakıyorum kadın kıçıyla karşılar bunu gibi yorumlar yapılıyor. Bu çıkarımı yapabileceğimiz bir şey görmedim ben Manga'da.Kong gunda zayıftı diyon yani?
E tamam işte bende onu diyorum her çıkışı öyle zaten bunun özel bir tarafı yok.
mihawkBM eliyle bir şey yapıyor orda bildiğin luffy nin hakisini emdi ya la