Harika bölüm.
Bigmom tayfasının Germa66'ya fazla olduğunu görmüş olduk. Bende dahil olmak üzere germa üzerinde beklentisi olan büyük bir kitle vardı.
Yaklaşık 20 bölümdür beklenen oldu. gösterildiğinden beri pek çok kişi plan başarısız olucak bombayla kurtulacaklar demişti zaten bu yönden şaşırtmadı. Klasik bir tiyatro mantığıdır sahneye çıkan silah patlar.
Katakuri'ye gelince katakuri gibi adamın olsun 1 trilyon borcun olsun bee
Hiç bu adam kadar çalışkan ve işe yarayan bir adam gösterilmedi. İşlevsellik ve görevadamlığında Sakazukiyle yarışır
Ama hala Marco'nun daha güçlü olduğunu düşünüyorum. Hatta kapışırlarsa Sanji + Jinbei'nin bu adama yeteceğine eminim.
Arc'ın başından beri luffy ile Bigmom'ın kapışmasını bekliyoduk en azından bir yumruk tokuşturdular. Muhtemelen Oda fanlarını kırmamak için çizdi o yumruk çarpışmasını. Hani en azından 1 tane sallamadan gitti denmesin diye. luffynin vuruşunu iplememiş power up lazım g4 ile bu iş olmaz tarzı yorumlar olmuş. öncelikle iplememiş diye birşey yok. iplemese koka yapmaz. Yüzünü ekşitmemiş diyenler var, ne bekliyolardı anlamadım koskoca yonkounun g4'ün en basic saldırısına yamulmasını mı? o kare bize Bigmomun kokalı yumruğunun g4ün düz yumruğuna denk hayvansı güçte olduğunu söylüyor. Ha gösterilen gücü yeterli mi luffy'nin yonkou için? kesinlikle hayır. ama kesinlikle oda'nın Kaido'ya sakladığı teknikler var. Şu an cebinde yeni teknikleri olduğu nu ve bunların kaidoya yeteceğini düşünüyorum. Seride başka zaman atlaması olmaz bence en azından eğitim amaçlı.