Şu an kendimi videodaki spiker gibi hissediyorum.
Bak ne buldum Önceki yorumlara atıftamı bulundun yoksa ciddimiydin?
Şu an kendimi videodaki spiker gibi hissediyorum.
Bak ne buldum Önceki yorumlara atıftamı bulundun yoksa ciddimiydin?
Sen dedin ya hani dövüşmüş boksör falan ona cevaptı bu. Demek ki Luffyde böyle bir sorun yokmuş değil mi?Onu yaptığı adamlarla sonuna kadar savaşmış baya bir hırpalamış oluyordu. Ki o sahnelerdeki patlamaları da iyi çiziyordu Mangaka. Bu sahne öyle değil. Burda Luffy senin için de geleceğim gibi bir mesaj vermek istemiş. O yumrukla onu indireceğim gibi düşüncesi yoktu. Harbi harbi sana bunu açıklıyorum ya helal olsun bana.:S
Konudaki ilk mesajımı gördün mü?
+1Şu an kendimi videodaki spiker gibi hissediyorum.
Bizim milletin ortası yok. Ya sever, ya gömer. Luffy şu anki hali ile küsküyü yeyip, yerine oturdu. Bu dakikadan sonra şöyle olur, böyle olsaydı diye boş yapmak gereksiz.+1
Bir Luffy fanı olarak yorumları hayretle okuyorum.
Evet ama karşıdaki boksör de onun gibi yorulmuş oluyor. Vuran son gücünü toplayıp bir patlama yapıp aşağı alabiliyor. Ayrıca haki ile çalışan bir teknik olduğunu biliyoruz. Adam yumruğu atıp direk sonra formundan çıkmak zorunda kalıyor. Zoru zoruna o yumruğu atabilmiş yani. Harbi harbi normal zindeki yumruğu ile bir tutuyorsun yani.:SSen dedin ya hani dövüşmüş boksör falan ona cevaptı bu. Demek ki Luffyde böyle bir sorun yokmuş değil mi?
Evet. Genede bir sorayım dedim belkide bi tahminde bulunmuştur diye.Konudaki ilk mesajımı gördün mü?
Efsane.Şu an kendimi videodaki spiker gibi hissediyorum.