G4'ün bu adamlara işlemeyeceği tee Dressrosa'dan belliydi zaten. Mingo o bitmiş tükenmiş haline yarım saat zopa yedi g4'ten. Sen Mingo düzeyindeki bir adamda o kadar uğraşıyorsan bir yonkou karşısında doğal olarak hiçbir varlık gösteremezsin. Ama gel gör ki bu yumrukla kimleri aldırmadılar ?G4 Kaido'ya işlemeyecek bu belli oldu.Zaten düşünce kafası acıyan adama işlemesini beklemiyorum.Kkg yerse biraz acıtacak işte Kaido'yu o da ciddi etkilemez.Mangakanın yumruklarla olmayacak demesini şu an daha iyi anlayabiliyorum.Luffy açık yaratacak yada meyvesiyle ittifakı savunacak başka birşeyler düşünecekler.
Luffy Mom'ı alabilecek seviyeye gelince gider tek başına indirir düşüren olmazsa.Pedro'nun falan da hayatı kurtulur.
Bu bölüm aynı zamanda senin benim gibi düşünenler için iyi oldu. Luffy şu yumruğu herhangi bir amirale vursa gülerek karşılayabilen çıkar mıydı ? Aksine zarar verebilirdi bile. Ama Linlin ne yaptı ? Uyyy anasının kuzusu gel bakıyım dedi Bu da bir yonkou ile amiral arasındaki net farkın bir göstergesi oldu. Akainu Linlin'i alır'cılara iyi bir çıkarım yapma imkanı sundu diye düşünüyorum