Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 871: Yardır, Caesar!

Bölüm Nasıldı


  • Kullanılan toplam oy
    195
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dediğin gibi olduğunu düşünmüyorum. Koca Ana af atınca, gitmeden bir tane geçireyim şuna kafası ile o yumruğu atıyor. Karşısında Yonko olduğunun farkında, diğer modların işe yaramayacağını bildiğinden en güçlü moduna geçiyor. Eğip bükmeye gerek yok. Luffy'nin daha gelişmesi lazım.
Ben de zaten onu kastediyorum. Gitmeden bir tane geçireyim ona ben burdayım ağırlığını hissettirebilecek bir vuruş yapmak istedi. Ama bu vuruştan Big Mom'ın uçup yaralanması gibi bir beklentisi yoktu. Ayrıca ben diğer tekniklerden daha güçlü değil demedim. Ben bu vuruşunun zindeki vuruşundan daha güçsüz olabileceğini savunuyorum. Bunu savunmamdaki sebep onu vurur vurmaz g4'ten isteği dışında çıkması.
 
Yahu diğer g4 vuruşlarından sonra çıkmıyor sanki formdan. Aç bak dof dövüşüne tekrar. Sanki onlarda kendi isteğiyle çıkıyorda bu farklı.
Dof Kong Gun vurduktan sonra 20 dakka daha dövüşüyor. Ayrıca ne zaman isteği dışında çıktığını da gördük. Gücü bitince mecburen çıkıyor. Ben de bunu diyorum zaten.
 
ondan sonra yil basi, bilmem altin gunu vs.vs.
oda tatilte dubai'de keyif catiyor :D
Adam yılda bir kere çıkıyormuş, onu da çok gördünüz. :(
Ne farkedecek buradan Kaido'ya gidince şu ezikleyenler bir açıklasın bakalım?

Yolda hakisi on kat artacak mı? Bir anda dövüşürken mi yeni teknik alacak? Neyi varsa onu göstercek işte. Boş boş eziklemekten vazgeçin.
Önce Blueno sonra Lucci. :(
 
19 Yaşında çocuğun sırf 2 sene eğitim aldı diye yılların Yonkosunu yenebileceğini düşünmek ? BM'in zaten normalde çok dayanıklı bir vucudu olduğu söylendi buna rağmen Luffy'i karşılamak için Koka kullanmış olması bile yetti bana fazlasını zaten beklemiyorum. Her zaman ki düşüncem, Luffy KK olsa bile hiçbir yanko düşmeyecek(Belki BB). Bana göre zaten kk en güçlü kişi herkesi yene yene bir yere gelen demek de değil seri sonunda denk olsa yeter..
 
Ben g4 formunda yorgun olmasının birşey değiştireceğini sanmıyorum. Bu adam hakisi bitince o formdan istemdışı çıkıyor.
Ama 1. dakikasında nasıl dövüşüyorsa 59.dakikasında o ayarda dövüşüyor sonra bir anda işi biriyor. O yüzden farkı yoktur bence.
 
Luffy'nin Rayleigh'ten aldığı eğitimin gidip yonkou devirsin diye olmadığının idrak edilmesi gerek önce. Luffy için bile 1,5 yıl bir anlam ifade etmez yonkou karşısında. Eski haline göre dehşet gelişim gösterdi mi? Gösterdi. g4 ile neredeyse yonkou sağ koluna yürüyebilecek bir seviyeye geldi. Daha ne? Ray, Luffy'i postalarken git zirveye tırman diyor. Daha gitmesi gereken yol var. Kaido'yu da bu haliyle devirmesi söz konusu olamazdı zaten. Kaido'ya çıkan basamakları geçebilir bu haliyle sadece Luffy, Dof'ta olduğu gibi. Bu çocuk daha kendini geliştirecek. Mangaka boşuna meyve uyanışı diye bir şeyi dahil etmedi. Ki bunun dahası da var.

Bizim milletin ortası yok. Ya sever, ya gömer. Luffy şu anki hali ile küsküyü yeyip, yerine oturdu. Bu dakikadan sonra şöyle olur, böyle olsaydı diye boş yapmak gereksiz.
Bunu kabul etmek niye zor anlamıyorum arkadaş. Biz sanki Luffy, hiçbir zaman yonkou deviremez diyoruz. Şu anki halinin vaziyeti ortada. İlla Luffy'i perişan halde görmeleri mi gerek?
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık