Senin ki çeviriden çok temenni gibi olmuş
Olayın heyecanı ile dikkat etmemişim. İnsan bir düşünür bu adam neden böyle bir şey desin diye. Bir de o ara manga çıkınca hemen çevirmek icap ediyordu. Biraz da acele etmenin kurbanı oldum.Yok artık
Senin ki çeviriden çok temenni gibi olmuş
Olayın heyecanı ile dikkat etmemişim. İnsan bir düşünür bu adam neden böyle bir şey desin diye. Bir de o ara manga çıkınca hemen çevirmek icap ediyordu. Biraz da acele etmenin kurbanı oldum.Yok artık
Hige hem sakal hem bıyığı kapsıyor ama Whitemustache (Beyazbıyık) kulağa hoş gelmiyor açıkçası.Serideki en büyük çeviri hatası bence Şirohige'nin Whitebeard diye çevrilmesidir.
Kulağa ne gelirse gelsin adamın sakalı yok.Hige hem sakal hem bıyığı kapsıyor ama Whitemustache (Beyazbıyık) kulağa hoş gelmiyor açıkçası.
Alıştım Beyazsakal'aKulağa ne gelirse gelsin adamın sakalı yok.
Gözlerim kanadı resmenLuffy'nin Big Mom'ı alması için yanında ya bir amiral ya da yonko ile savaşması lazım.
Hangi kitap? Kafam karıştı.Arkadaşlar, kitapta Capone mu Bege mi ne isminde birisi var deniyordu. Birisi atabilir mi o sayfayı?
Ortada, Gang yazıyor ama o Bege'nin adı değil de takma adı.Arkadaşlar, kitapta Capone mu Bege mi ne isminde birisi var deniyordu. Birisi atabilir mi o sayfayı? Eğer doğru ise çok önem kazanacak çünkü.
Bu adamın tek başına Mom'dan kaçma şansı yoktu. Gene de saldırıyı kafaya koymuş. Tek başına saldırsa idi ve Mom zehirlenseydi de Smoothie'nin sıkarak zehiri çıkarma ihtimali varmış, gördük. Bu adam muhtemelen Mom'dan intikam almak istiyor. Ölmek falan umurunda değil.
Bu yüzden o sayfa önemli, birisi atabilirse makbule geçer. Böyle bir durum varsa bu Mom'ın inmesi için başka bir argüman demek. Law nasıl istediğini aldıysa Bege de alacaktır.