@Shakky Tamam. Çok fark yokmuş zaten. Ne bileyim isimleri çok saçma çevirince içime bir kurt düştü.
@Shakky Tamam. Çok fark yokmuş zaten. Ne bileyim isimleri çok saçma çevirince içime bir kurt düştü.
Bu gözler "Dragon'un oğlu Luffy"yi "Ejderha'nın oğlu Luffy" ya da normalde özel isim olan Eustass Kid'i "Çocuk" diye çeviren çeviriler gördü.@Shakky Tamam. Çok fark yokmuş zaten. Ne bileyim isimleri çok saçma çevirince içime bir kurt düştü.
Zehahaha ejderhanın oğlu güzelmişBu gözler "Dragon'un oğlu Luffy"yi "Ejderha'nın oğlu Luffy" ya da normalde özel isim olan Eustass Kid'i "Çocuk" diye çeviren çeviriler gördü.
Edward Yenikapı, Marshall D Öğretmek falan da olsa tam olurduBu gözler "Dragon'un oğlu Luffy"yi "Ejderha'nın oğlu Luffy" ya da normalde özel isim olan Eustass Kid'i "Çocuk" diye çeviren çeviriler gördü.
Yanlış hatırlamıyorsam, bu çeviri Sahte Hasır Şapka Korsanları'nın ilk çıktığı bölümdeydi. Black, "Ben Ejderha'nın oğlu Luffy'yim" diyerek adam toplamaya çalışıyordu. Seriyi hiç bilmeyen bir adama çevirtmişler. Sonuç hüsran. Çeviren grup da tahmin edeceğin üzere MangaVadisi.Zehahaha ejderhanın oğlu güzelmiş
O BM kong gun yiyecek.Olaylar böyle giderken troll atıp , dövüştürmeden bitirirse sağlam küfür yer E.oda.
Bigmom'un imajı çizmek istemesse gideceği yolu biliyoruz , Luffy ve Roger tarihi tekerrür etmesin lütfen.
Çok gürültü yaptık ve uyandılarYanlış hatırlamıyorsam, bu çeviri Sahte Hasır Şapka Korsanları'nın ilk çıktığı bölümdeydi. Black, "Ben Ejderha'nın oğlu Luffy'yim" diyerek adam toplamaya çalışıyordu. Seriyi hiç bilmeyen bir adama çevirtmişler. Sonuç hüsran. Çeviren grup da tahmin edeceğin üzere MangaVadisi.
Abovvvv.Gerçi ilk çevirilerdense pek yadırgamamak lazım.
Valla mangadan hiç anlamadığım için teorilere destek için bu mangatürk'e bakıyordum. Şu sayfadan sonra bitti benim için.Abovvvv.Gerçi ilk çevirilerdense pek yadırgamamak lazım.