Benim de böyle bir yanlış çevirim vardı. Shanks savaşa geldiğinde, "Bizimle dövüşmek isteyenler varsa, daha sonra gelsinler" diye çevirmişim.Abovvvv.Gerçi ilk çevirilerdense pek yadırgamamak lazım.
Benim de böyle bir yanlış çevirim vardı. Shanks savaşa geldiğinde, "Bizimle dövüşmek isteyenler varsa, daha sonra gelsinler" diye çevirmişim.Abovvvv.Gerçi ilk çevirilerdense pek yadırgamamak lazım.
Bizim forumun çevirisi var onlar daha sağlıklı olur onlardan faydalanValla mangadan hiç anlamadığım için teorilere destek için bu mangatürk'e bakıyordum. Şu sayfadan sonra bitti benim için.
Senin ki çeviriden çok temenni gibi olmuşBenim de böyle bir yanlış çevirim vardı. Shanks savaşa geldiğinde, "Bizimle dövüşmek isteyenler varsa, daha sonra gelsinler" diye çevirmişim.
Herhalde seriyle alakası olmayan biri Google Translate'i açıp halletmiş işiYanlış hatırlamıyorsam, bu çeviri Sahte Hasır Şapka Korsanları'nın ilk çıktığı bölümdeydi. Black, "Ben Ejderha'nın oğlu Luffy'yim" diyerek adam toplamaya çalışıyordu. Seriyi hiç bilmeyen bir adama çevirtmişler. Sonuç hüsran. Çeviren grup da tahmin edeceğin üzere MangaVadisi.
Yok artıkBenim de böyle bir yanlış çevirim vardı. Shanks savaşa geldiğinde, "Bizimle dövüşmek isteyenler varsa, daha sonra gelsinler" diye çevirmişim.
Şu an ki kadro ile inerse luffy olur en sağlam oluşum bizim tayfa bu kadro da ayrıca yonkouyu ihtiyarların seçtiğini sanmıyorum halk seçer.Şimdi aklımda sadece bir soru var bigmom indi diyelim onun yerine luffy mi gelir yoksa başka birimi,normalde luffy indirdi diye onun gelmesi lazım mantıken, ancak bizim ihtiyarlar luff yi seçer mi?.Bence bir yonkoun un inmesi için vakit var, bana göre şuan daha erken.
Olur mu canım,bigmom kendinde o kadar ada var, wb düşüşünden sonraki olaylar bence yine tekrarlanır ne kadar ada o kadar yonkou olmada ilerleme.Şu an ki kadro ile inerse luffy olur en sağlam oluşum bizim tayfa bu kadro da ayrıca yonkouyu ihtiyarların seçtiğini sanmıyorum halk seçer.
En güclü 4 korsandan biri olduğunu kanıtlamak yeterli shanks'ın hiç adası olmadığını düşünenler de var.Olur mu canım,bigmom kendinde o kadar ada var, wb düşüşünden sonraki olaylar bence yine tekrarlanır ne kadar ada o kadar yonkou olmada ilerleme.