Mihawk'ın Luffy'nin ödülünü Shanks'a gösterdiği yer Shanks'ın adası değil miydi zaten :/En güclü 4 korsandan biri olduğunu kanıtlamak yeterli shanks'ın hiç adası olmadığını düşünenler de var.
Mihawk'ın Luffy'nin ödülünü Shanks'a gösterdiği yer Shanks'ın adası değil miydi zaten :/En güclü 4 korsandan biri olduğunu kanıtlamak yeterli shanks'ın hiç adası olmadığını düşünenler de var.
Öyle bir şey geçmedi. Takılıyorlarmış orada.Mihawk'ın Luffy'nin ödülünü Shanks'a gösterdiği yer Shanks'ın adası değil miydi zaten :/
Şimdi tekrar baktım da kamp yapıyorlarmış sadece Ama illaki yeni dünyada adaları vardır.Öyle bir şey geçmedi. Takılıyorlarmış orada.
Shanks izci çocuğu desene.Şimdi tekrar baktım da kamp yapıyorlarmış sadece Ama illaki yeni dünyada adaları vardır.
Öyleymiş demekShanks izci çocuğu desene.
Yanında yonko ve ya amiral olursa zar zor alır gibi bir şey demedim. İkisinden birisi yanında olmalı dedim. Bol bol kitap okumanı öneririm.Gözlerim kanadı resmen
Yanında Yonko veya Amiral olsa Luffy'nin kendisine gerek kalmaz zaten Tallam.Yanında yonko ve ya amiral olursa zar zor alır gibi bir şey demedim. İkisinden birisi yanında olmalı dedim. Bol bol kitap okumanı öneririm.
amiral ya da yonkou dediğin zaten tek de alabilir momu ki kaidou, Shanks, teach, sakazuki zaten alır bence. Kaidou yu luffy nin yanına mı verecen mom u alsınlar diye.Yanında yonko ve ya amiral olursa zar zor alır gibi bir şey demedim. İkisinden birisi yanında olmalı dedim. Bol bol kitap okumanı öneririm.
Burada bahsettiğimiz 1v1. Yoksa herhangi bir amiral-yonkou vs tüm big mom tayfası değil. Diyelim akainu vs big mom olacak. E kadının yanında komıutanları armut mu toplayacak? Koramirallerde çok dandik olduğu için BM yi alamaz. Ya da Kaidou saldırsa belki BMyi alır ama kendi tayfasından da adam kaybeder. Sonuç olarak Shanks ve ya Teach de gelip onu alabilir.Amiral yonkou yu tekmi alıyomuş
Yonkou yonkouyu tek alsaydı korsanlar kıralı gibi bir şey olurdu .
Bu adamlar zamanında kapışıp birbirine üstünlük kuramadığı için 4 farklı bölge ve 4 farklı yonkou türemiş