Bence Katakuri'nin Bege'ye Hasır Şapkaları öldür demesi, gelecekte sadece Luffy'nin bir tehlike oluşturacağını gördüğünden değil. Gelecekte Bege'nin ihanetini de görüyor büyük ihtimal, Bege'yi test etmek için böyle bir şey söylüyor sanki. Haftaya bacağı yapıştırır suratına. Ama Bege'nin hakkını yemeyeyim, iyi hesap etti Katakuri'yi.
Anladık ki fotoğrafın öyle fiziksel bir zararı yok, resimdeki sadece çok değer verdiği birisi Mom'ın. Brook'a bile Sen onun kim olduğunu biliyor musun şeklinde çıkışıyorsa Mom, kilit isim olabilir cidden. Carmel bizimkilerin tanıdığı biri çıkarsa ortam yumuşayabilir. Her şekilde kim olduğunu öğreneceğiz gibi.
Cin çok sağlam cidden. Vücudu koka mı onu ben de çözemedim. Denildiği gibi silahı da kaplaması gerekirdi sanki öyle bir durumda. Kokasız bir silahla vurmaktansa kokalı yumrukla vurması daha mantıklı olurdu sanki, gerek duymazdı elindeki silaha. Ama cinin bu şekilde tasarlanıyor oluşu ilginç. Bir yandan düşününce Dof'un bile full kokalı iki adamı varsa Mom'ın olmaması için bir sebep yok. Daifuku'dan kaynaklıysa kokayı silaha yüklememiş olabilir. Ulan Oda bilerek yapıyorsun bunu resmen, millet çıldırsın diye.
Caesar'ı gittikçe yol yapıyor, kalbinin sesini dinliyor ulan herif. Caesar tayfada gençler ben size diyeyim
Vinsmoke'lardan en başından beri ilgimi çeken Niji'ydi. Replikle farkını koymuş, güldürdü herif. Sanji bunların hayatını kurtarınca empati, duygu takviyesi ortaya çıkar mı merak konusu.
Ve şu bölüm itibariyle Katakuri kadar Smoothie'de gözüme girdi. Kadın müthiş üşengeç, keyifçi. Rahatına bakıyor ulan resmen ahahah. O değil şu saate kadar Oda'nın kadını saklaması hayra alamet değil pek. Belli ki rolünü hazırlıyor kadının. Smoothie'de fena şekil yapacak.