Ben bu kadar beklemiyordum. Tamamen insanlıktan çıkmış çocuklar. Sanji ve annesinin iradesine gösterdiği saygı geldi aklıma. İlk başta kızmıştım ama şu an kardeşlerini kurtarmak istemesini doğru buluyorum artık. Adamsın Sanji, sapına kadar hem de.Bunu tee ne zaman dedim de Sanjiyi koruyorum diye kabul etmek istemeyen çoktu.
Valla ben tek miyim bilmiyorum ama bu kadini seviyorum ya 10 numara karakter dizayniorta panelde bm nekadar tatlı ve çocuksu duruyor yav ben bu kadını sevmeye başladım.
Yalnız değilsin, bence de çok sağlam tasarlanmış karakter. Carmel'in kim olduğu da ortaya çıkınca daha bir oturacak soru işaretleri. Maamammamama, çok yaşa Koca Ana!Valla ben tek miyim bilmiyorum ama bu kadini seviyorum ya 10 numara karakter dizayni
Kaçabilecekleri bir aynanın yanında Brule ile hazır beklemesi gerekmiyor muydu? Şimdi kaçmak isteseler kaçabilecekleri bir ayna yok ve Caesar kalbine doğru gittiğine göre plana uygun olarak hareket etmiyor.Caesar kaçmadı. Istese de kaçamaz.
Dediğin gibi farklı bir aynanın yanına gidiyor. Zaten ilk beklediği yer pastanın içindeki aynaKaçabilecekleri bir aynanın yanında Brule ile hazır beklemesi gerekmiyor muydu? Şimdi kaçmak isteseler kaçabilecekleri bir ayna yok ve Caesar kalbine doğru gittiğine göre plana uygun olarak hareket etmiyor.
Elbette ki kalbini almadan hiç bir yere gidemez ama kalbinin nerede olduğunu biliyorsa, neden kaçmasın?
Diğer taraftan, kaçmaları için farklı bir aynanın yanına da gidiyor olabilir, kesin ifadelerle konuşmak için erken de olabilir.