Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 862: Mükemmel Düşünür

Bölüm Nasıldı

• Kullanılan toplam oy
    208
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yarısı bitmişti güya bu yılın ilk zamanları. Editör bizi trollemediyse yakındır arcın bitmesi.
Oldu bittiye getirip, bizimkileri oradan kaçırırsa pek hoş olmaz ama bakalım :)
Sonunda. Jack ilk çıktığından beri Jack'i savunurum, Katakuri çıkınca da demiştim Jack daha bi hayvanat diye. Henüz tam gücünü görmedik ama Jack aşırı karizma, ağırlığını hissettiriyor. Dayak yedi ama orada kim olsa dayak yer, 2 Efsanevi eski amiral, 1 yeni Amiral. Normal yani. Yinede reisin dönüşü muhteşem olacaktır. Merakla bekliyorum kendisini.
Ben de bundan bahsediyorum işte. Jack gerçekten hayli güçlü bir algı oluşturdu. Bütün Mom korsanlarını yan yana koysan bi Jack etmezmiş gibi :D Biraz abarttım ama gerçekten Jack güçlü gözüküyor.

Sengoku, Tsuru. Tsuru da önceden bunlarla aynı sikletteydi diye hatırlıyorum.
Arkadaşlık, akıl, tecrübe başka ama güç konusu farklı. Efsanevi denilen de bi tek Garp diye geliyor aklıma. Sengokudan güçlü olduğu açıklanmıştı bi yerde zaten .
Yani akıl ve strateji açısından dersen efsanevi demem ama bi amiral düzeyinde tecrübeye sahiptir ikisi de, doğru. Sengoku amiral gücündedir, doğru. Tsuru ise bana pek öyle gelmedi. Ama belliki işi Fuji halletmiş. Zaten buradan Katakuri-Jack ayrımı yapmamız zor. Sevmene lafım yok seversin ama Katakuri bence çok daha oturaklı ve sağlam bi karakter olarak tasarlanmış. Jack biraz odun kafalı.

Oldu bittiye getirip, bizimkileri oradan kaçırırsa pek hoş olmaz ama bakalıgörecez :)

Ben de bundan bahsediyorum işte. Jack gerçekten hayli güçlü bir algı oluşturdu. Bütün Mom korsanlarını yan yana koysan bi Jack etmezmiş gibi :D Biraz abarttım ama gerçekten Jack güçlü gözüküyor.
Bence fazla abarttın hacı :D o kadar etmez ama o havayı veriyor en azından.

@Sakata Gintoki

Yok Sengoku da aynı siklete giriyor bence çünki Wb direkt Sengoku'ya laf atıyor MF'de. Shiki olan savaş derken gücünü kanıtlamış bir adam. Wb eskileri hatırlarken onu da unutmuyor. Tsuru da yıllardır korsan koramiller; 'Tsuru-chan siz böyle eziklerle ilgilenmeyin gidin çay için diyordu. Yani belirli bi sikletin üzerinde olduğu çok açık. Jack kısmına gelirsek odun kafalı haklısın, tam bi tank ama dayanıklılığı hat safhada. Sevmekten ziyade fanıyım diyebiliriz, böyle bi adam Kaido'nun emrinde olduğunu düşününce Kaido ve adamlarını BM şarlatanı ile aynı kefeye koymam, adamlarını da. Bu benim düşüncem tabi.

Arkadaşlık, akıl, tecrübe başka ama güç konusu farklı. Efsanevi denilen de bi tek Garp diye geliyor aklıma. Sengokudan güçlü olduğu açıklanmıştı bi yerde zaten .
Yani akıl ve strateji açısından dersen efsanevi demem ama bi amiral düzeyinde tecrübeye sahiptir ikisi de, doğru. Sengoku amiral gücündedir, doğru. Tsuru ise bana pek öyle gelmedi. Ama belliki işi Fuji halletmiş. Zaten buradan Katakuri-Jack ayrımı yapmamız zor. Sevmene lafım yok seversin ama Katakuri bence çok daha oturaklı ve sağlam bi karakter olarak tasarlanmış. Jack biraz odun kafalı.
Fujinin birşey hallettiği yok konvoy koruyor bu adamlar tüm işi bir kişiye yıkamazlar.Tsuru ve Sengoku süs olsun diye gelmiyorlar.Marinefordda nasıl Shiki'ye 2 kişi daldılarsa konvoya saldırana da hep beraber dalarlar.Öyle İssho halleder biz biraz kestirelim diyeceklerini düşünmek sence de saçma değil mi ?

Shiki gibi pek adil olmamış gömmüşler Jack'i aşağıya.

Fujinin birşey hallettiği yok konvoy koruyor bu adamlar tüm işi bir kişiye yıkamazlar.Tsuru ve Sengoku süs olsun diye gelmiyorlar.Marinefordda nasıl Shiki'ye 2 kişi daldılarsa konvoya saldırana da hep beraber dalarlar.Öyle İssho halleder biz biraz kestirelim diyeceklerini düşünmek sence de saçma değil mi ?

Shiki gibi pek adil olmamış gömmüşler Jack'i aşağıya.
Mangada geçmediği için bi şey diyemiyorum. Animede ise Fuji felegini şaşırtmış gibi göstermişler ama tabi güven olmaz toeiye.

Kapaktaki timsah sanırım Crocodile. Ya timsahken kum meyvesi yedi meyve boşa gitmesin diye insan yaptılar yada tayfanın sembolü,üyesi gibi birşeydi(chopper yada laboon gibi) en büyük hayali korsan olmak olduğu için biri insana çevirdi. Çeviren ivankov yada başka biri olabilir sanırım. Bu arada Sanji'nin ileride alacağı power up'ta belli oldu bence. Katakuri gibi geleceği görebilecek seviyeye gelecek bence.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık