Jack bildiğin yontulmamış kütük. Katakuriye ayıp etmişsin.Katakuri'nin bir Jack olmadığını düşünen tek adam ben miyim?
Bunu Jack bariz güçlüdür anlamında söylemiyorum ama Jack daha güçlü bir izlenim oluşturuyor bende.
Jack bildiğin yontulmamış kütük. Katakuriye ayıp etmişsin.Katakuri'nin bir Jack olmadığını düşünen tek adam ben miyim?
Bunu Jack bariz güçlüdür anlamında söylemiyorum ama Jack daha güçlü bir izlenim oluşturuyor bende.
Katakuri şu ana kadar 2 bezelye fırlattı tekniklerini görmek lazım derim.Katakuri'nin bir Jack olmadığını düşünen tek adam ben miyim?
Tuttuğu şeyin ucu değil o. Kollarında ve bacaklarında dikenli bileklikler var. Dikkatli bak.Ben zaten Katakurinin sopa yememesi taraftarıyım o yüzden bu bahse gireceksem bile reyize oynarım.
Unutmamışsın bakıyorumda
İşte öyle bir şey yapıp sıvamaz umarım diyorum .s
Bak baloncuğun yanında Katakurinin bacağının sağ tarafındaki keskin şeylere bak. O her zaman bacağındaki şeyler değil. Yüksek ihtimal elinde tuttuğu şeyin ucu.
Farklı izlenimler edinmişiz. Gördüğüm en sağlam sistem şu ana kadar BigMomda. Daha önce yazmıştım zibilyon tane şans faktörü bizimkilerden yana olmasa işimiz yaştı.@Sakata Gintoki , @Shiki
Katakuri'nin geleceği görecek derecede K. Haki'ye sahip olması muazzam bir şey. Bunun yanı sıra, Jack'e göre daha asil ve zekii bir duruşu var ama Katakuri dışındaki Big Mom korsanları, Ana'da dahil bana epey zayıf gözüküyor.
Ben Koca Ana'nın düşeceğini düşünüyorum ve bölümleri okudukça şöyle bir izlenim oluşuyor bede, sanki E. Oda, şu kadını ve tayfasını bi an önce aradan çıkarıp kurtulayım, der gibi işliyor bu arcı.
Böyle düşündüğümde, Ana diğer yonkoulara, tayfası da diğer yonkou tayfalarına göre daha zayıf gözüküyor bana.
Biliyorum ilk başta öyle düşündüm sonra diğer bacağındakilerle doğru orantıda olmayınca fikrim değişti.Tuttuğu şeyin ucu değil o. Kollarında ve bacaklarında dikenli bileklikler var. Dikkatli bak.
E. Oda'nın tarzıdır, çizdiği karakterler üzerindeki örtüyü kaldırmayıp, gizem unsurunu diri tutarak seriiyi daha çekici haale getirmek. Koca ana ve tayfası üzerideki bu örtüyü kaldırdı, bu zamana kadar kimi bu denli ayrıntılı işledi de sonu iyi oldu?Farklı izlenimler edinmişiz. Gördüğüm en sağlam sistem şu ana kadar BigMomda. Daha önce yazmıştım zibilyon tane şans faktörü bizimkilerden yana olmasa işimiz yaştı.
BigMom düşmez yani totlandtaki tahtında kalır yine bence.
İşte bu hızda gitmezdi düşürecek olsa.E. Oda'nın tarzıdır, çizdiği karakterler üzerindeki örtüyü kaldırmayıp, gizem unsurunu diri tutarak seriiyi daha çekici haale getirmek. Koca ana ve tayfası üzerideki bu örtüyü kaldırdı, bu zamana kadar kimi bu denli ayrıntılı işledi de sonu iyi oldu?
Pek çok arkadaşımızın düşündüğü gibi, oldu bittiye getirmez bu arcın sonunu E. Oda. Mom düşer!
Evet işte uzun bir sopa var lakin uçlarında bir şey var mı onu merak ediyorum ben. Dikenler dizliktense, mızrak vb olabilir. Şöyle şunlar gibi spesifik bir başlık çıksa çok tatlı olur.Biliyorum ilk başta öyle düşündüm sonra diğer bacağındakilerle doğru orantıda olmayınca fikrim değişti.
Şimdi tekrar baktımda bildiğin upuzun bir sopa var elinde mızrakta olabilir. @Shakky