Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 862: Mükemmel Düşünür

Bölüm Nasıldı

• Kullanılan toplam oy
    208
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben zaten Katakurinin sopa yememesi taraftarıyım o yüzden bu bahse gireceksem bile reyize oynarım. :cool:

Unutmamışsın bakıyorumda :D

İşte öyle bir şey yapıp sıvamaz umarım diyorum .s

Bak baloncuğun yanında Katakurinin bacağının sağ tarafındaki keskin şeylere bak. O her zaman bacağındaki şeyler değil. Yüksek ihtimal elinde tuttuğu şeyin ucu.
Tuttuğu şeyin ucu değil o. Kollarında ve bacaklarında dikenli bileklikler var. Dikkatli bak.

@Sakata Gintoki , @Shiki

Katakuri'nin geleceği görecek derecede K. Haki'ye sahip olması muazzam bir şey. Bunun yanı sıra, Jack'e göre daha asil ve zekii bir duruşu var ama Katakuri dışındaki Big Mom korsanları, Ana'da dahil bana epey zayıf gözüküyor.

Ben Koca Ana'nın düşeceğini düşünüyorum ve bölümleri okudukça şöyle bir izlenim oluşuyor bede, sanki E. Oda, şu kadını ve tayfasını bi an önce aradan çıkarıp kurtulayım, der gibi işliyor bu arcı.

Böyle düşündüğümde, Ana diğer yonkoulara, tayfası da diğer yonkou tayfalarına göre daha zayıf gözüküyor bana.

@Sakata Gintoki , @Shiki

Katakuri'nin geleceği görecek derecede K. Haki'ye sahip olması muazzam bir şey. Bunun yanı sıra, Jack'e göre daha asil ve zekii bir duruşu var ama Katakuri dışındaki Big Mom korsanları, Ana'da dahil bana epey zayıf gözüküyor.

Ben Koca Ana'nın düşeceğini düşünüyorum ve bölümleri okudukça şöyle bir izlenim oluşuyor bede, sanki E. Oda, şu kadını ve tayfasını bi an önce aradan çıkarıp kurtulayım, der gibi işliyor bu arcı.

Böyle düşündüğümde, Ana diğer yonkoulara, tayfası da diğer yonkou tayfalarına göre daha zayıf gözüküyor bana.
Farklı izlenimler edinmişiz. Gördüğüm en sağlam sistem şu ana kadar BigMomda. Daha önce yazmıştım zibilyon tane şans faktörü bizimkilerden yana olmasa işimiz yaştı.
BigMom düşmez yani totlandtaki tahtında kalır yine bence.

Sanji'nin K.Hakisi bu kadar mükemmel ve mermi hızında gelen bir saldırıyı dahi atlatabiliyorsa önceden yaptığı dövüşlerde neden hiçbir saldırıyı savuşturamadı. Bu haki türü hep tutarsızlıklara yol açıyor, bir türlü tam oturmadı.

Farklı izlenimler edinmişiz. Gördüğüm en sağlam sistem şu ana kadar BigMomda. Daha önce yazmıştım zibilyon tane şans faktörü bizimkilerden yana olmasa işimiz yaştı.
BigMom düşmez yani totlandtaki tahtında kalır yine bence.
E. Oda'nın tarzıdır, çizdiği karakterler üzerindeki örtüyü kaldırmayıp, gizem unsurunu diri tutarak seriiyi daha çekici haale getirmek. Koca ana ve tayfası üzerideki bu örtüyü kaldırdı, bu zamana kadar kimi bu denli ayrıntılı işledi de sonu iyi oldu? :)

Pek çok arkadaşımızın düşündüğü gibi, oldu bittiye getirmez bu arcın sonunu E. Oda. Mom düşer!

E. Oda'nın tarzıdır, çizdiği karakterler üzerindeki örtüyü kaldırmayıp, gizem unsurunu diri tutarak seriiyi daha çekici haale getirmek. Koca ana ve tayfası üzerideki bu örtüyü kaldırdı, bu zamana kadar kimi bu denli ayrıntılı işledi de sonu iyi oldu? :)

Pek çok arkadaşımızın düşündüğü gibi, oldu bittiye getirmez bu arcın sonunu E. Oda. Mom düşer!
İşte bu hızda gitmezdi düşürecek olsa.

Biliyorum ilk başta öyle düşündüm sonra diğer bacağındakilerle doğru orantıda olmayınca fikrim değişti.
Şimdi tekrar baktımda bildiğin upuzun bir sopa var elinde mızrakta olabilir. @Shakky

Evet işte uzun bir sopa var lakin uçlarında bir şey var mı onu merak ediyorum ben. Dikenler dizliktense, mızrak vb olabilir. Şöyle şunlar gibi spesifik bir başlık çıksa çok tatlı olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık