Yani güçlü zeki oturmuş bir karakter.Ama fan isteği mi kendi mi çiziyor?
Yeterince güçlü ama yeterince zeki değil mi?
Zaten bende aşağı yukarı senin gibi düşünüyorum. Ona karşıyım bende.Luffy'leri de görüyor ama yahu görse de ne olacak sanıyorsunuz?
Sanji bizim tayfanın -Luffy'den sonra- en hızlısı ve p.hazard baa gibi yerlerde k.hakisine değinildi. Herhalde öyle tek jelibona gidecek hali yok. Sanji'yi tek seferde o mesafeden jelibonla vuramayan balon oluyorsa komple balon diyelim OP evrenine.
Bölümü yorumlayacak olursam bu arcın ne kadar hızlı ve seri bir şekilde ilerlediğinin göstergesi. Katakuri bu bölümde gözüme girdi. Bu adamda kesinlikle iş var. Jack halt etmiş. Onun dışında Pudding'in geçmişi beklenebilecek bir şeydi ama burada Pudding şaşkınlık yaratacakken Sanji şaşkınlık yarattı ve fark eden oldu mu bilmiyorum ama bizimkilerin planının bozulan ilk halkası oldu. Bölümü yaparken son sayfada klonlar dendiğinde aklıma ilk Germa 66 askerleri geldi. Çünkü orada Luffy'nin birden fazla hareketinin çizildiğini düşündüm ama arada tuhaf Luffy'leri de katarsam Brule'nin aynalar sayesinde yaptığı klonlar olabilir tahminimce bakalım anlayacağız haftaya.