Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 862: Mükemmel Düşünür

Bölüm Nasıldı

• Kullanılan toplam oy
    208
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Puding herkesin hafizasini silip,bizimkilerle kacar.

Bana en mantikli bu secenek geldi.Baska türlü bu kaostan kurtulamazlar.

Katakuri hata yaptı. Rahibin Sanji'ye ateş edeceğini ve Sanji'nin bunu atlatacağını gördü. Fakat kendisi gördüğü bu gelecek senaryosu henüz gerçekleşmeden harekete geçti, yani olacak olayı değiştirdiği için olayın farklı ilerlemesine sebep oldu. Anlık bir karar ile olaya müdahale ettiği için, alternatif geleceği göremedi. Bu yüzden Sanji'nin kendi saldırısından sıyrılacağını da anlayamamış oldu. O sadece rahibin Sanji'ye ateş edeceğini ve Sanji'nin bunu atlatacağını görmüştü.
Önce Rahip'in ateş etmesini bekleyip sonra ateş etse belki işe yarardı. Hata etti kesinlikle.

Çok klişe değil miydi ya üçüncü gözün güzelmiş olayı?
Sanji, Katakuri'yi yavaş alsın bu arada. Birkaç yorumda gördüm. Eşit şartlarda şansı bile yok. :)

Pudding'in kanatsız bir melek olduğunu söyleyenlerdendim, beklenen bir durumdu, bir şey yok yani.

Senin avatardaki adam şov yaptı :D Bu tip düşünerek hesap kitap yaparak hareket eden adam sayısı az op'ta.
Ohoo daha bell, değil bence melekliği haala işkilliyim kızdan. Daha kafasını kaldırmadı zzırlamaktan.. samimi ağlasada henüz devamını görmedik.

Yahu Oda mükemmel tasarlamış bunu. Cracker ve Smoothy'den sonra ilaç gibi geldi.:D O yan,sert bakışlaını kendime çok benzetiyom atacam sana özelden fotomu :p

Reiju'nun herşeyi kabullenmesi garibime gidiyor hala.Vinsmoke'lardan hala bi beklentim var ama umitlerim azalıyor artık. Arc sonu Reiju ölmez ise kesinlikle Germa'dan ayrilacaktir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 8)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık