BM'nin diğer komutanlarını merak ettim baya şimdi .Sanji power-up alsa bile yenebilirmi görecez bakalım. Şu ana kadar gösterilen Novalar'dan en güçlüleri Luffy-Law-Oruç gibi görünüyor...
Kendi tayfasıyla hiçbir halt yapamaz da konuşulduğu gibi büyük başlarla iletişim halindeyse o zaman tehlikeli olabilir biraz. Yoksa Bege'nin neyine yonkou indirmek? Daha Neko'yu gördüğünde altına yapacaktı neredeyse.Batı Mavi'de adam öldürüp, GL'ye girip, kafam rahat etsin diye Kocana'nın yardakçısı olan bir herifin ciddi ciddi Yonko'ya veyahut 3 komutana zarar verebileceğini düşünenler vardı:
Adamın bütün varlığı Luffy'i düğüne sokmak için
Ben de böyle tesadüfi bir birliktelik bekliyordum işte anlaşma olmadan da ondan rahatsız oldum biraz. Impel down veya dressrosa gibi değil bu. Spontane gelişmişti onlarda. Neyse bölüm çıksın anlarız daha iyi, spoiler çok net değil eksik cümleler falan da var.2 yıl sonra böyle ya hep. Dikkat edersen Luffy dövmeden kötü iş yapanlar da dostu oluyor bir şekilde ortak çıkar yüzünden. Sonra da saygı duyup kötü iş yapmayı bırakıyorlar. Sanırım bu da böyle olacak.
Yalnız kötü işler yaptı ama ailesini gösterdi. Sonra tayfası komik işlere girdi. Böyle %100 kötü bir karakter imajı da yok tamamen. Bana göre tayfasının makara kısmı gösterildiği an zaten bir şeyler belli edilmişti. Sonra da bu adam Lola'nin kız kardeşi ile evli. İttifaklık gene bağırmış aslında kendini de gören olmamış.