Birkaç sayfa önce yanlış anlamayı başarabilen derken beni kastediyorsun çünkü. Ben olayı yanlış anlamadım siz yanlış yerden yakaladınız.Belki meyveler genetik yapıyı değiştiriyor, kairosekide dönüşmüş genleri bastıran bir madde.? Bank isteyince gayet alternatif fikir çıkabiliyor. Ama zaten senin fikrinin de olma ihtimalinin yüksek olduğu söylemişken ve esas önemli noktanın bu olmadığını 2 mesajla vurgulamaya çalışmışken hala özellikle diğer kısmı görmezden gelip kendince bi haklılık payı yakaladığın nokta üzerinden konuyu farklı yöne çekme çabanı kaçırdım sanma.
Özet; alternatif fikrim var, senin fikrinin olma ihtimalinin de yüksek olduğunu kabul ediyorum. Bunu artık burada kapatıp özellikle görmezden geldiğin diğer noktaya geçelim mi.?
" Mom kairosekinin içine meyve kullanıcısı olmayan bir kişinin ruhunu da koyabilir, bu ruhla kairosekinin uyuşmaması için bir sebep var mı.? "
Meyve kullanıcısı olup olmaması birşeyler değiştirmiyor sen demek istediğimi anlamıyorsun.
Bak şu olay benim açımdan :
Kairoseki kelepce ne yapar takıldığı kişinin meyve ruhunu etkisiz kılar ve kişi meyve yeteneğini kullanmaz.
Ruh koyarsan sen bu nesneye o ruh haliyle canlandırmayacak taşı
Çünkü zaten taşın işlevi ruhu iptal etmek. Daha net anlatamam herhalde. Yani yok meyve kullanıcısı yok başka bir kişi olayı yok. O ruh bir meyve yeteneği ürünü ve ise yaramayacak.