+1Sanji'nin Luffy'e getirdiği o küçücük sepetteki yemeğin, Luffy'nin dişinin kovuğuna yetmeyeceğini düşünen bir ben miyim?
+1Sanji'nin Luffy'e getirdiği o küçücük sepetteki yemeğin, Luffy'nin dişinin kovuğuna yetmeyeceğini düşünen bir ben miyim?
Şeytan meyvesi ruhu ile ilgili "fikrin" olabilitesi var tabi, şeytan meyvesinin işleyişini tam bilmediğimiz için "meyvenin ruhu" kısmı şimdilik fikir sadece, ama böyle olsa bile Mom kendi ruhunu koymak zorunda değil kairoseki içine, meyve kullanıcısı olayan birinin ruhunu koyabilir,Şöyle basit bir dille anlatayım.
Kairoseki kelepçeyi takınca ne oluyor? Kişinin meyve yeteneği iptal
Bu şu demek oluyor o kişide ki şeytan meyvesi ruhu etkisiz kalıyor haliyle kişi meyve gücünü kullanamıyor. Yani şeytan meyvesi ruhu bir nevi etkisini yitiriyor.
Peki cansız nesneye ruh koyan biri ruhu koyduğunda, o ruh kullanılan kişinin meyve ruhunu engelleyen bir nesnede nasıl can bulacak?
Bunun izahı yok. Umarım anlaşılmıştır demek istediğim.
Kairosekinin mantığına ters canlanması.
Ha o taşlar kairoseki bile olmayabilir. Ben ihtimalden bahsediyorum.
Sanji'nin Luffy'e getirdiği o küçücük sepetteki yemeğin, Luffy'nin dişinin kovuğuna yetmeyeceğini düşünen bir ben miyim?
O sadece başlangıç. Luffynin sanjinin geri dönmezse dönene kadar sanjinin yemeklerinden başka yemek yemiycem diye olan yeminini bozmasını sağlayacak.
Dressrosa da mera meranin nasıl ortaya çıktığı meyve ruhu ile açıklandı. Ruh ölü bedenden çıkıp başka bir meyveye giriyor diye.Şeytan meyvesi ruhu ile ilgili "fikrin" olabilitesi var tabi, şeytan meyvesinin işleyişini tam bilmediğimiz için "meyvenin ruhu" kısmı şimdilik fikir sadece, ama böyle olsa bile Mom kendi ruhunu koymak zorunda değil kairoseki içine, meyve kullanıcısı olayan birinin ruhunu koyabilir..
Ruh kısmını tam hatırlamıyormuşum sanırım, ki bu önemli kısmı değil zaten, önemli olan diğer yazdığım..Dressrosa da mera meranin nasıl ortaya çıktığı meyve ruhu ile açıklandı. Ruh ölü bedenden çıkıp başka bir meyveye giriyor diye.
Çıkarımı bu bilgiyle yaptım. Yani şeytan meyvesi ruhu var.Artık yazar ilerde daha net anlatırsa ona göre davranılır.
Öyle bir bilgi verilmedi daha doğrusu verilen bilgiyi yanlış hatırlıyosun.Dressrosa da mera meranin nasıl ortaya çıktığı meyve ruhu ile açıklandı. Ruh ölü bedenden çıkıp başka bir meyveye giriyor diye.
Çıkarımı bu bilgiyle yaptım. Yani şeytan meyvesi ruhu var.Artık yazar ilerde daha net anlatırsa ona göre davranılır.
O farklı bu farklı savcım, lütfen ama. :SOdanın tayfayı gömdüğü falan yok O tayfa üyelerinin hepsini Jora tekledi ne bekliyorsunuz anlamadim.
Diğer yandan bütün bölüm sinek muhabbeti üzerine kurulu lakin bir Bambina'nın hapşuruğu deģil maalesef.