Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 854: Ben Ne Yapıyorum?

Bölüm Nasıldı?

• Çok İyi

• İyi

• Orta

• Kötü

• Çok Kötü

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Herkesin Sanji'yi yermesinin nedeni kendini Robin durumuna düşürmesi.50 bölüm önce aynı yonkounun gemisine saldırı izni isteyen adam daha sonra rehine var diye kurbanlık koyun gibi gidiyor.Bitmiyo daha sonra sıvamaları başlıyor.Arkadaşlar demiş,Usopp olsa Mama'nın karşısında korkudan ölür ölmeden öncede atarını yapar öyle ölürdü.Tayfada çöp denilen Nami-Chopper bile yonkou tayfasıyla kapışıyor.Sanji adamlığını kaybetti bu arcda.Ha bence bu Oda sırf annesinin içtiği ilaca vurgu yapmak için Sanji'yi toz pembe pollaynna gibi gösterdi.Ama bu adamın damarlarında germa kanı akıyo,Judge'nin övdüğü.Bir yerde fena patlıycak Sanji bakalım kısmet kime.

Usopp' un Luffy'e söylediği sözler de ağırdı. Hem de Luffy nedenini anlattığı sıra dinlemiyor sürekli Luffy ağır ithamlarda bulunuyordu. Usopp' ta hatalı.Luffy' nin hatası Usopp' a beğenmiyorsan git demesiydi. Onu da bir anlık öfke ile söyledi.

Usopp'un Luffy'e söylediklerini de ataydin buraya.
Ben Usopp hatasızdı demiyorum ki. Usopp bu kadar demoralize olmuşken soğukkanlılığını koruyup abilik yapması gereken Luffy, Sanji değil.
Luffy'nin tek bir hatası değil birden çok hatası vardı.
1- Usopp'a kapıyı göstermesi
2- Tayfa bir üyesini kaybetmişken bu kadar aceleci davranması
3- Bu kadar hassas bir konuda kaptanlığını konuşturamaması
4- Tayfadaşlarının değer verdiği şeylere dikkat etmemesi
Luffy üzgün değil miydi diyorsun 4.yü okuyunca, Luffy'nin şapkasına bir şey olsa Usopp üzülmez mi? Üzülür tabii, ama Luffy kadar üzülebilir mi? Onun için neler ifade ettiği Luffy kadar hissedebilir mi? Çok ama çok ayrı şeyler. Bir de bu gemi canlı, ruhu var.
Luffy sonradan akıllanıyor tabii, maceranın arkadaşlarından daha önemli olmadığını farkediyor. Eskisi kadar aceleci değil artık, iki yıllık eğitim bunun en güzel örneği. Planlara uymaya başladı yahu çocuk! :D

Bobbin çok masum duruyor lan saf bibi çocuk gibi. Elinden tutup karşıya geçiresi geliyor insanın. Üzülüyordum Bobbine ama gerek yok Sanji 3-5 çiçek toplayıp gönlünü alır olur bir daha ki bölüme. Zaten ilk ''ne yaptım ben'' diye kala kalıp koşa koşa gitti çiçekleri almaya. Türk filmlerinde bir anlık gazla karısına tokat atan adamlar gibi <3

Ben Usopp hatasızdı demiyorum ki. Usopp bu kadar demoralize olmuşken soğukkanlılığını koruyup abilik yapması gereken Luffy, Sanji değil.
Luffy'nin tek bir hatası değil birden çok hatası vardı.
1- Usopp'a kapıyı göstermesi
2- Tayfa bir üyesini kaybetmişken bu kadar aceleci davranması
3- Bu kadar hassas bir konuda kaptanlığını konuşturamaması
4- Tayfadaşlarının değer verdiği şeylere dikkat etmemesi
Luffy üzgün değil miydi diyorsun 4.yü okuyunca, Luffy'nin şapkasına bir şey olsa Usopp üzülmez mi? Üzülür tabii, ama Luffy kadar üzülebilir mi? Onun için neler ifade ettiği Luffy kadar hissedebilir mi? Çok ama çok ayrı şeyler. Bir de bu gemi canlı, ruhu var.
Luffy sonradan akıllanıyor tabii, maceranın arkadaşlarından daha önemli olmadığını farkediyor. Eskisi kadar aceleci değil artık, iki yıllık eğitim bunun en güzel örneği. Planlara uymaya başladı yahu çocuk! :D
Ben hiçbir zaman macerayı arkadaşlarından üstte tuttuğunu görmedim. Zaten gemiyide bu yüzden değiştirmek istedi. İceburg buna sen Kaptansın tayfayı güvenli bir şekilde ilerlemesini sağlaman lazım. Kırık bir gemi ile ilerleyemezsin gibi bir öğüt veriyordu. Zaten o yüzden değiştirmek kararı alıyordu benim bildiğim.

Sanji şu süreçte Stockholm sendromu yaşamıştır. Kesin net. Bu sendroma gelince; rehinenin kendisini rehin alan kişiyle olası diyalog sürecinde oluşan, duygusal anlamda sempati ve empati oluşması olarak özetlenebilecek psikolojik durumu anlatan bir terimdir.

Kocaana denilen yalancı şopar deniz anası kılıklı karı ise korsanlığını gösterip bir ayağı çukura girdiği halde (yaştan dolayı) verdiği sözü tutmak yerine tam tersini yapmayı göstermiştir bize. Böyle bir insanla değil anlaşmak, aynı havayı solumak bile insana çok ağır gelir.

Bir de WB ile Shanks ile kıyaslanıp aynı kefeye konmuş :artiz:

Bobbin çok masum duruyor lan saf bibi çocuk gibi. Elinden tutup karşıya geçiresi geliyor insanın. Üzülüyordum Bobbine ama gerek yok Sanji 3-5 çiçek toplayıp gönlünü alır olur bir daha ki bölüme. Zaten ilk ''ne yaptım ben'' diye kala kalıp koşa koşa gitti çiçekleri almaya. Türk filmlerinde bir anlık gazla karısına tokat atan adamlar gibi <3
Çok tatlı Bobbin aa et deyip alması o tiple. Yazık top gibi zaten Sanji su şekil koydu tekmeyi.
http://www.karikaturya.com/wp-content/uploads/2015/06/tam-ayağıma-oturdu-hergele.jpg

Bobbin en son sahnede kılıcı çekmiş gibi peşinden gelebilir Sanjinin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 12)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık