Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 854: Ben Ne Yapıyorum?

Bölüm Nasıldı?

• Çok İyi

• İyi

• Orta

• Kötü

• Çok Kötü

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mom ile ilgili neler olacağını söyleyeyim.Bana göre artık kesinleşti.

Biliyorsunuz Brook anahtarlık oldu ve kurtarılması gerek.Luffynin Kaido öncesi sınavı bu olacak.Tam anlamıyla bir yonko ile dövüşmeyecek ancak kapışacak.Böylece herkes memnun olacak.Yapacağı şey ise anahtarlığı yani Brooku ondan çalmak olacak. :)

Mom ne kadar öfkelenir tahmin edersiniz.Bunun için de ona ayak uydurması gerekecek ve biz de göreceğiz Luffynin dövüşürken yonkoya nasıl ayak uydurup kapışabildiğini.En azından ciddiye almasını sağlayacak ve bu şimdilik Luffynin gelişimi için yeterli olacak.Kısacası Mom düşmeyecek ama ucundan biraz gösterecek mangaka.

Ciddiye almaya başlayana kadar da zaten çoktan çalıp ayrılmış olur adadan.

Mantıklı bir fikir. Peki BigMom peşlerine takılıp Wano'ya gelebilir mi? Bir başka yonkou'nun sınırına girmekten kaçınma ihtimali de olsa delirince aklını yitirebilen bir imajının olması beni çelişkiye sürüklüyor...

Brook'un elinde olması savaşı kaçınılmaz kılıyor. Yalnız çay partisinde hiç mi ayna yok? Chopper ve beraberindekiler Pedro'yu dinametlerin içerisinden tereyağından kıl çeker gibi aldılar. Tamago'nun ruhu duymadı. O kadar emin ki toplantıda öldüğünden bahsediyor. Linlin'in ellerden aynanın içine çekerler. Anahtarlığını kaybeden Mom sinirden hangi komutanını harcayacağını şaşırır. Bunun Mom ile Vinsmokelar arasındaki çatışmada gerçekleşeceği aklıma geldi şimdi. - Kaptan Buggy "Efsanevi" ..

Son düzenleme:
Sanjiyi eleştiren arkadaşlara bir soru.
Çok yakın olduğunuz bir arkadaşınız sizi tefecilerin elinden kurtarmak için geliyor fakat parası yok.
Tefeci arkadaş ise kızıyla evlenmen şartıyla senin canını bağışlıyor, evlenmezsen annen baban ve aileni ortadan kaldıracaklar. Bu durumda ne yapardınız? Yok ben kankam ile tefecileri duman ederim, ailemi de kurtarırım diyosanız durum vahim...
Öncelikle ben sanjiyi severim ama bu örnek yanlış bu adamlar korsan yani sen polat alemdarın yanındaki mematiye söylesen kafana mermiyi yersin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 10)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık