Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 854: Ben Ne Yapıyorum?

Bölüm Nasıldı?

• Çok İyi

• İyi

• Orta

• Kötü

• Çok Kötü

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üye silindi 2781

Harika bir bölümdü,özellikle Sanji'nin Bobine vurması çok iyi hissettirdi.Nami'nin yanlışlıkla Chopper'a hasar vermesi...Jinbei'nin de rulete girme durumu söz konusu olmuş.Ruletin içini artık hakiyle mi sezdi yoksa Big Mom'ın nasıl biri olduğunu biliyor muydu tartışılır.Big Mom adamları arasında özellikle Opera bir anlaşmazlık ve güvensizlik korku söz konusu buda onlara kötüya bedel olucak.Big Mom çok özgüven dolu 11 Supernova'dan biri olan Bege'yede fazla güveniyor.Germa 66'yı bize küçümsemiş gösterselerde.Judge her şeyin farkında olabilir,hatta Begeler ile bir anlaşma bile söz konusu olabilir.Zeff ellerinde derken de belkide Zeff Germa 66'nın elinde olduğunu düşünüyordu fakat Germa da ihanet ederse Big Mom tek başına onların kaçmasını izler.İncemeleye bakmak isterseniz,herkesi beklerim.

Mom kafa göz dalarak buraya gelmemiş ki hesapsız iş yapsın. Herkes luffy veya Roger gibi olmak zorunda değil.

Pudding bilincini kaybetse bile oynadığı hafızalar düzelmeze benziyor. Değiştirdiği kısmı kesip atıyor ve yenisini ekliyor. Kalıcı olarak işleyen bir yeteneğe benziyor. Bu açıdan Pudding'in Sugar olacağını sanmam.

Kapak resmi Zoro'nun Wado Ichimonji dışındaki kılıçları bırakacağına yönelik isaretlerden bir tanesi.

Daha önce yazdım mı acaba bunu dejavu oldum :hmm:

Mom ile ilgili neler olacağını söyleyeyim.Bana göre artık kesinleşti.

Biliyorsunuz Brook anahtarlık oldu ve kurtarılması gerek.Luffynin Kaido öncesi sınavı bu olacak.Tam anlamıyla bir yonko ile dövüşmeyecek ancak kapışacak.Böylece herkes memnun olacak.Yapacağı şey ise anahtarlığı yani Brooku ondan çalmak olacak. :)

Mom ne kadar öfkelenir tahmin edersiniz.Bunun için de ona ayak uydurması gerekecek ve biz de göreceğiz Luffynin dövüşürken yonkoya nasıl ayak uydurup kapışabildiğini.En azından ciddiye almasını sağlayacak ve bu şimdilik Luffynin gelişimi için yeterli olacak.Kısacası Mom düşmeyecek ama ucundan biraz gösterecek mangaka.

Ciddiye almaya başlayana kadar da zaten çoktan çalıp ayrılmış olur adadan.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 11)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık