Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 854: Ben Ne Yapıyorum?

Bölüm Nasıldı?

• Çok İyi

• İyi

• Orta

• Kötü

• Çok Kötü

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şapka örneğin gayet güzel açıklıyor durumu aslında. Usopp>
Aynı tutum okuyucuda da var işte. Luffy sevilen karakter, hak ver.Usopp çirkin yalancı, tü kaka.
Şapkanın aksine o geminin bildiğin ruhu var, sizi taşıyor lan. Tabii Luffy'nin haklı olduğu taraflar da çok, sonsuza kadar Merry öldü diye bekleyecek halleri yok. Bu demek değil ki öküz gibi 2 dakika sonra tokadı çekeceksin gemiye, öküz öküz davranacaksın tayfana. El oğlu değilsin ki oğlum, kaptanlığını bil biraz.

Aynı tutum okuyucuda da var işte. Luffy sevilen karakter, hak ver.Usopp çirkin yalancı, tü kaka.
Şapkanın aksine o geminin bildiğin ruhu var, sizi taşıyor lan. Tabii Luffy'nin haklı olduğu taraflar da çok, sonsuza kadar Merry öldü diye bekleyecek halleri yok. Bu demek değil ki öküz gibi 2 dakika sonra tokadı çekeceksin gemiye, öküz öküz davranacaksın tayfana. El oğlu değilsin ki oğlum, kaptanlığını bil biraz.
Sanji iyi çaktı ağzına ama. Sanji'nin hevesi o günlerden belliymiş. :oleyo:

Sanji iyi çaktı ağzına ama. Sanji'nin hevesi o günlerden belliymiş. :oleyo:
Sanji küçük, Zoro büyük abisi gibi Luffy'nin. Zoro'nun aksine Sanji sınırlarını bilmiyor kaptanına davranırken. O yüzden sorumluluk gerektiren lafları Zoro söylüyor. Foxy Chopper'ı Hasır Şapkalar'dan alırken Chopper'a delikanlı ol nutkunu çeken o, Usopp mevuzusunda "Her ne olursa olsun kaptanın ağırlığını bilecek" nutkunu çeken o, Kuma mevzusunda Sanji'yi bayıltıp hadi git kumda oyna çeken o. Ha bu bazılarının zoruna gidiyor o ayrı :oleyo2:

Sanji küçük, Zoro büyük abisi gibi Luffy'nin. Zoro'nun aksine Sanji sınırlarını bilmiyor kaptanına davranırken. O yüzden sorumluluk gerektiren lafları Zoro söylüyor. Foxy Chopper'ı Hasır Şapkalar'dan alırken Chopper'a delikanlı ol nutkunu çeken o, Usopp mevuzusunda "Her ne olursa olsun kaptanın ağırlığını bilecek" nutkunu çeken o, Kuma mevzusunda Sanji'yi bayıltıp hadi git kumda oyna çeken o. Ha bu bazılarının zoruna gidiyor o ayrı :oleyo2:
Sanji zoronun tayfa için kendisinden önemli olduğunu bildiği için öne çıktı orada hatta dedi şimdi ödülüm yok ama ben de sıkıntı olacağım diye. Hayır Zoro övmek için Sanjiyi de yermeyin biraz objektif bakın.

.
unutmuşsun sen olayı.
Luffy o kararı zor alıyor. öyle 2 dakkalık değil.

orda delikanlı usoppcuğumuzun üzüleceğini bildiğinden çabuk ve aceleye getirmeye çalışıyor bir an önce kökünden işi bitirmek için, sonrası malum.
ha orda ağlak usoppa, tepkisi tabii ki kabul edilemez o kadar kolay değil o işler kaptan bey.
ama usoppu haklı göstermek için; Luffy merry önemsemiyordu öyle canı sıkıldı karar aldı demek, komik.
luffynin orda tek hatası var oda belli.
birde anasını satam merry bir usopp için değerli zaten. Bi o üzüldü o an.

ve birde movie açın elbetteki manga değil ama küçük bir örnek; Luffy şapkasını kaybediyor ama öyle deli dana gibi etrafa çoşmuyor. Sadece göz yaşı.

daha özür dilemekten aciz birisi usopp, keşke gelmeseydi.

Son düzenleme:
.
unutmuşsun sen olayı.
Luffy o kararı zor alıyor. öyle 2 dakkalık değil.

orda delikanlı usoppcuğumuzun üzüleceğini bildiğinden çabuk ve aceleye getirmeye çalışıyor bir an önce kökünden işi bitirmek için, sonrası malum.
ha orda ağlak usoppa, tepkisi tabii ki kabul edilemez o kadar kolay değil o işler kaptan bey.
ama usoppu haklı göstermek için; Luffy merry önemsemiyordu öyle canı sıkıldı karar aldı demek, komik.
luffynin orda tek hatası var oda belli.
birde anasını satam merry bir usopp için değerli zaten. Bi o üzüldü o an.

ve birde movie açın elbetteki manga değil ama küçük bir örnek; Luffy şapkasını kaybediyor ama öyle deli dana gibi etrafa çoşmuyor. Sadece göz yaşı.

daha özür dilemekten aciz birisi usopp, keşke gelmeseydi.
Gayet doğru hatırlıyormuşum, söz sanatlarından da mı habersizsin?
Bir de şu Usopp'un üzüleceğini bildiğinden aceleye getirmeye çalışıyor dediğin kısım :D O nasıl mantık la? Köpeğim öldüğünde aman yenisi alırız diyen lisedeki kız arkadaşımın o an ağzına vurmamak için harcadığım çabayı hatırlattı.
Ben bir Usopp üzüldü mü demişim? Açıkça en çok üzülen o, çünkü diğerlerinin aksine farklı değer veriyor. Bunları zaten yazmışım.

Gayet doğru hatırlıyormuşum, söz sanatlarından da mı habersizsin?
Bir de şu Usopp'un üzüleceğini bildiğinden aceleye getirmeye çalışıyor dediğin kısım :D O nasıl mantık la? Köpeğim öldüğünde aman yenisi alırız diyen lisedeki kız arkadaşımın o an ağzına vurmamak için harcadığım çabayı hatırlattı.
Ben bir Usopp üzüldü mü demişim? Açıkça en çok üzülen o, çünkü diğerlerinin aksine farklı değer veriyor. Bunları zaten yazmışım.
Doğru hatırlıyorsan sorun yok ama bak hayattan bir örnek vermişsin insanlar sevdikleri için bir çaba harcarlar yanlış yada değil ama çaba öyle bi onun canı acıyormuşcasına anırmazlar.

Sanji için öyle. "Ben ne yapıyorum lan" direkt ona işaret etmek için zaten. Luffy'nin de "O sadece bir gemi, tayfadan biri gibi davranma" deyişi gibi, ama Usopp çirkin, pis, yalancı :(
Usopp' un Luffy'e söylediği sözler de ağırdı. Hem de Luffy nedenini anlattığı sıra dinlemiyor sürekli Luffy ağır ithamlarda bulunuyordu. Usopp' ta hatalı.Luffy' nin hatası Usopp' a beğenmiyorsan git demesiydi. Onu da bir anlık öfke ile söyledi.

Usopp'un Luffy'e söylediklerini de ataydin buraya.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 11)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık