Japonca bilen arkadaşa kontrol ettirdim, "eş/denk savaşan, berabere kalan" anlamlarına geliyormuş Buggy'nin konuşması..Orjinal çevirisinde Roger ile dövüşüpte sağ çıkabilen tek kişi diye geçiyormuş.
Japonca bilen arkadaşa kontrol ettirdim, "eş/denk savaşan, berabere kalan" anlamlarına geliyormuş Buggy'nin konuşması..Orjinal çevirisinde Roger ile dövüşüpte sağ çıkabilen tek kişi diye geçiyormuş.
İlk düşündüğü şeyle aynı. Şuan öğrendikleri şey tayfaya dönmesi için yeterli değil yarın locadan ailesinin ölümü izleyecekSanji artık geri dönüş yok derken neyi kastediyor acep?
- Tayfaya geri dönemem?
- Kafasında birşeyler var bundan geri dönüş yok.
Öleceğini anlamış bence bundan bahsediyor.Mangaka alttan alttan altyapıyı veriyor en iyi sahneleri diye kapak yapıyor bunlarla idare edin artık diye.Zaten 2 senede gelişim gösterememiş son bir patlama yapıp yolculuğa çıkabilir.Enel olayı gibi son bir fırt çeker sigaradan ve elveda der...Sanji artık geri dönüş yok derken neyi kastediyor acep?
- Tayfaya geri dönemem?
Bence 2.Sanji artık geri dönüş yok derken neyi kastediyor acep?
- Tayfaya geri dönemem?
Ruh ve beden bir bütündür. Rayleigh yaşlılıktan dolayı H. Hakisini fazla kullanamayacağını söylemişti. Bir insanın H. Hakiyi iyi bir şekilde kullanabilmesi için vücudunun da zinde olması gerekir. Şu anda yara bere içinde ve hareket etmesi bile mucize, bu sebeple de kullanamaz.Luffy neden h. Hakiyle temizlemiyor ortaligi
O zaman bilemem bana da bir arkadaş öyle söylemişti direk onaylı orjinalinde ceviriymis o.Japonca bilen arkadaşa kontrol ettirdim, "eş/denk savaşan, berabere kalan" anlamlarına geliyormuş Buggy'nin konuşması..
Peki zou arcinda bizimkiler filin ustundeyken arilar kovalamisti onlari neden tek seferde haki ile indirebilecekken neden fiziksel guc kullandi ?Ruh ve beden bir bütündür. Rayleigh yaşlılıktan dolayı H. Hakisini fazla kullanamayacağını söylemişti. Bir insanın H. Hakiyi iyi bir şekilde kullanabilmesi için vücudunun da zinde olması gerekir. Şu anda yara bere içinde ve hareket etmesi bile mucize, bu sebeple de kullanamaz.