Güneş,bulut ve şapka Momun kendi ruhu. Diğer askerler falan başkalarından topladıkları ruhlar.Ana nın şapkası neymiş ben onu anlamadım bir tek ona kendi ruhundan vermişte diğerlerine ne ruhu veriyor ya o zaman ?
Güneş,bulut ve şapka Momun kendi ruhu. Diğer askerler falan başkalarından topladıkları ruhlar.Ana nın şapkası neymiş ben onu anlamadım bir tek ona kendi ruhundan vermişte diğerlerine ne ruhu veriyor ya o zaman ?
Wb'nin gücünü tüm yonkoular haykırıyor.Wb herkesi yenmemiş ama en güçlü adam o. O nasıl olacak peki?
Hocam öyle bakarsan serideki herkes neredeyse WBye Rogerın gölgesinde kalmış adam gözüyle bakıyor. Adamın gözümde ne yaparsa yapsın Messinin gerisinde kalan Ronaldodan farkı yok.Wb'nin gücünü tüm yonkoular haykırıyor.
Ace en güçlünün başını alacam dediğinde Shanks ''oooo Şirohige'den mi bahseiyorsun?'' diyor.
Kaido gibi bir azman ölmediğinde '' Oyaji ölmeyi başardı, ben ölemiyorum'' diyor
Mama halamın bıyığı olsaydı şu şu şu yonkouyu yenerdim; hatta Beyazsakal'ı bile yenerdim'' diyor
Eğer Roger'la Wb arasında bir güç kıstası yapılacak ise şu an Wb açık ara önde. Çünkü Roger'dan bahseden yok güç konusunda (kesinlikle şu anki yonkoulardan güçsüzdür-güçlüdür demiyorum yanlış anlaşılmasın.) Wb'den bahsediyor herkes. Yanisi gördüğümüz ve öldükten sonra bile konuşulmaya devam eden bir efsane ile yukarıda yazdığım gibi seride 4 tane vs. yi tek başına kazanmış Luffy arasında dağlar denizler kadar fark olacak
Beyazsakal da yaram acıyor velet diyor.Kaptanın yüzünden sana dalasım var gibisinden konuşuyor.Adam ölürken bile Roger diye sayıklıyor.Wb gibi ben beyazsakalım diye kimseyi tanımayan adamı yenmeden bu kadar hayranlığını kazanamazsın.Wb kaybetmedi olayı yalan yani tamamen mit ileride mangada detaylı görürüz.Wb'nin gücünü tüm yonkoular haykırıyor.
Ace en güçlünün başını alacam dediğinde Shanks ''oooo Şirohige'den mi bahseiyorsun?'' diyor.
Kaido gibi bir azman ölmediğinde '' Oyaji ölmeyi başardı, ben ölemiyorum'' diyor
Mama halamın bıyığı olsaydı şu şu şu yonkouyu yenerdim; hatta Beyazsakal'ı bile yenerdim'' diyor
Eğer Roger'la Wb arasında bir güç kıstası yapılacak ise şu an Wb açık ara önde. Çünkü Roger'dan bahseden yok güç konusunda (kesinlikle şu anki yonkoulardan güçsüzdür-güçlüdür demiyorum yanlış anlaşılmasın.) Wb'den bahsediyor herkes. Yanisi gördüğümüz ve öldükten sonra bile konuşulmaya devam eden bir efsane ile yukarıda yazdığım gibi seride 4 tane vs. yi tek başına kazanmış Luffy arasında dağlar denizler kadar fark olacak
Tamam şimdi anladım. Kaçırmışım orayı..Güneş,bulut ve şapka Momun kendi ruhu. Diğer askerler falan başkalarından topladıkları ruhlar.
Filler ,Wb'nin gücünü tüm yonkoular haykırıyor.
Orjinal çevirisinde Roger ile dövüşüpte sağ çıkabilen tek kişi diye geçiyormuş.Filler ,
Adam yirmi küsür sene önce öldüğü için olabilir mi , ayrıca övdüğün WB'yi bile "Roger'la denk dövüşebilmiş olduğu" için övüyolardı hatırlatırım ..