Zoro en güçlü olacak sen de haklısın.Aynen. Başından beridir Luffy'nin en güçlü olması gerektiğini düşünenlere karşıyım. Çünkü bunun olabilmesi için Luffy'nin herkesi teke tekte alması gerekir. Ama iki yıl sonrasında Luffy'nin teke tekte yendiği kişiler Hody, Sezar ve Belami
Şimdi şöyle bir soru çıkıyor ortaya.
Luffy Mom'u da teke tekte yenemedi diyelim (yenemez de). Karasakal gitsin Mom'u yensin.
Luffy Kaido'yu da teke tekre yenemedi diyelim (yenemez de). Karasakal gitsin Kaido'yu da indirsin (bunları tamamen farazi olarak sadece olayın mantığını anlatmak adına yazıyorum).
Sonra Luffy gitsin Karasakal'ı teke tekte yensin. En güçlü olması etik oluyor mu sizce ? Hani bu seri gerçekten de korsan serisi olsa etik aramak zaten anlamsız da bizim uşak melek ya hani, o yüzden soruyorum.
Sen bu adamları (Mama ve Kaido) zamanında yenememişsin, gitmiş başkaları sana yardım etmiş ya da senin yolundan çekmiş almış.. Ama sen bu isimlerle teke tek karşılaşsan selan elli bin kere okunur. Sürekli birileri araya girmese ölüsün yani. Ee bu karakter yoksunu Garp'ın dediği gibi ''Roger'ı kk yapan balıydı'' cümlesinin meali değildir de nedir ? Luffy Roger'ı geçecektir ve hatta geçmiştir de. Bal konusunda tabi, orası ayrı
Ayrıca dediğin gibi gelişse bile hikaye Teach rakipsiz olduğunu kanıtlamışken Luffy onu yine anlattığın hikayeye göre tek başına yenerse en güçlü olduğunu yine kanıtlamış olur. Burda bir gelişimden bahsediyoruz.
Roger 52 yaşında Korsan Kral olmuş. Luffy bu yaşlarda böyle birini Teach'i yenerek en güçlü olduğunu pek ala kanıtlayabilir. Bunda yanlış olan ne var?
Aklından olabilecek senaryoyu çıkarıyorsun. Sonrada algı yaratmaya çalışıyorsun bu olasılığın üzerine. Ki gerçekleştiğinde ben dediydim böyle KK mı olunur diyeceksin aklınca. Her şey Zoro için.
Son düzenleme: