Bölım güzeldi. İşin yoksa bekle yine aranın geçmesini. Luffy adamdır, reyizdir, kraldır, KK olmayı sonuna kadar hak eden kişidir. Reyiz akacak gelecek sayılarda.
Benim kişisel görüşlerim:
1) H. haki nadir kişilerde çıkar denildi. O yüzden Sanji'de çıkma ihtimali yok bana göre. Forumda bu h. haki çıkma olayı baya bir küçümseniyor, "büyük acı yaşayan herkeste çıkar" gibi bir intiba var gibi geldi bana. Bana göre çıkmaz. Oradaki yıldırımlar da zaten yağan yağmurun etkisiyle ve sahneyi daha dramatize etmek için olmuştur. Yoksa h. haki kullanan serinin ana karakteri bile daha yıldırım çaktıramamışken tayfasından birinin yıldırım çaktırması bana göre saçma olur.
2) Sanji sittin sene Zoro'yu geçemez abi şunu bir kabul edelim. Zoro apayrı bir yerde. Nasıl ki Zoro her zaman Luffy'nin arkasında yer alacaksa Sanji de o şekil Zoro'nun arkasında yer alacaktır.
3) Şu Pudding'i ne olur Sanji dövsün. Artık centilmenlikle bir yere varılmayacağını anlayıp bassın tokadı. Luffy'nin onun hakkındaki son cümlesi hislerime tercüman oldu, keşke buraya yazabilsem ben de ama malesef küfre girer ona da izin yok.
4) Pedro adam ya. Zou'da belliydi aslında ama daha net görmüş olduk. Ama yine de tayfaya gelmesini istemem. Mink olarak Carrot gelecek tayfaya. O yeter bize. (Davşanım benim
)
5) Luffy bu kadar kızmışken BM'a dalmadan oradan çıkacağını sanmıyorum. Küçük de olsa bir sürtüşme yaşanacaktır. Sanırım artık ucunda da olsa bir h. haki şov göreceğiz Luffy'den. Ama olaylar nasıl gelişir, kestirmek zor. Malum Oda ters köşe yapmayı seviyor.
6) Son olarak aklıma WB, Shanks geldi. Bunlar adam ya. Bu kadın ne biçim yonko böyle? Koskoca yonko olmuşsun alavere dalavere ile uğraşıyosun. Madem o kadar gücün var, çök gırtlağına ayağına kadar gelmişken. Bu kadın bence en zayıf yonko. Artık emin oldum.
Eleştiriler olabilir ama kendi görüşlerim bunlar genel olarak.