Bu işin arkasında bege çıkacak gibi. Big mom germayı ele geçirmeyi istiyor ve adamları bunun bilincinde. Yani germayı en beklemedikleri zamanda harcamalılar fakat puding ne yapıyor sizi öldüreceğiz diyip adamları uyandırıyor. Bege pudingi özgür olabileceği vaadiyle yanına çekmiştir. Şöyle ki çoçukları onu sevdikleri için değil korktukları için BM emirlerine uyuyorlar sanki ve çocuklarının arasında pek sevgi yok gibi. Bkz = Bruleenin 4. komutan hakındaki sözleri, allatinin karısınının sözleri, big mom tarafından ruhu özümsenen kardeşini gören mont dor un cisimciklere tek bir saniye bile bırakmayın deyişi. Yalnız opera kalender birine benziyor.
Begenin planı şu şekildir; germa ile koca ananın çarpışması ve işin içine luffynin girmesiyle oluşacak kaostan faydalanmak Bege luffyi az çok biliyor
" kaptanınız bu çağda bazı dalgalar yarattı ve ben de o dalgaların akıntısında ilerliyorum" bege nin hasır şapkalara söylediği söz
Begenin planı şu şekildir; germa ile koca ananın çarpışması ve işin içine luffynin girmesiyle oluşacak kaostan faydalanmak Bege luffyi az çok biliyor
" kaptanınız bu çağda bazı dalgalar yarattı ve ben de o dalgaların akıntısında ilerliyorum" bege nin hasır şapkalara söylediği söz