Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 850: Umut Işığı

Bölüm Nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    242
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben iptalim şu an... Yüzümdeki şokla beraber göz yaşlarım süzüldü bir anda. Sanji'ye sarılmak istiyorum :"(
LUFFY HADİ BE YİĞİDİM... :ühü:

Bu arada Reuji'ye kıyamam ya ona sahip çıkalım.:(
 
Seni bulmak için gelenleri döv aşagıla
Bunu yapmasa Luffy ve Nami ölecekti bildiğin. Sanji müdahil olsa Zeff de ölecekti belki elleri de gidecekti. Yapılması gereken buydu.
seni kandıran kıza aşik ol dogru sanji haklı.
Sanji olaylar bu noktaya gelmeden önce de seninle evlenmeyeceğim diye söyledi Puddinge. Sonra hem Luffy'ler oraya gelince hem de Zeff tehdidi tekrar tekrar dillendirilince Mom ile anlaşmak için evleneceğini söylemek zorundaydı. Mom anlaşmayı kabul etti bu da anlaşma bozulmasın her şey yolunda gitsin diye gönlünü hoş etmeye çalıştı. Pudding de onu anlıyormuş gibi yaptı hatta özür mözür diledi. Sanji de madem evleneceğim böyle saf bir kızın gönlünü hoş edeyim bari dedi. O kız Luffy'leri de kandırdı. Sanjinin suçu kızın iyi olduğuna inanmaksa bizimkilerin hepsi de aynı suçu işledi. Ace ve Zeffin durumu Sanji ve Luffy'nin gözünde aynıdır. Luffy başka yerde ne zaman geleceği belli değil. Adamlar bi enkaza gelmiş, bi yanda Beast korsanları öbür yanda BigMom korsanları bu yanda harap olmuş bi ülke Luffy'ler nerede ne zaman gelir belli değil, tayfa esir alınmış, ailesi babası kendine iki sene eğitim verenler bi yonkounun ve iyi tanıdığı suikastçı biyolojik ailesinin tehdidi altında. Yetmemiş eline kelepçe takmışlar, tayfaya benim meselem demiş tayfa peşinden gelmiş bi yonkounun ana üssünün yanında germanın gözü önünde üstelik eksik sayıda bi hasır şapka tayfası. Bütün bunları bir araya getirince ne yapması bekleniyordu?
Memnun olma durumu da yok daha geçen sayılarda herif ağlıyor ve lütfen sorun çıkaracak işler yapmayın diye temenni ediyor. Elinde tek umudu ve ona sarılıyor. Bu bölümde de gördü ki o elinde kalan tek dal da gitti. Şimdi baştan bi şeyler düşünmek zorunda ama o ana kadar en doğrusu olduğuna inandığı şeyi yaptı. Onun açısından da en doğrusu hakkaten de oydu.
 
Puding'in üçüncü gözünün beynine yerleştirilmiş bir ruh olduğunu düşünmeye başladım. Kızın düşüncelerini, hareketlerini manipüle ediyor sanırım. Bitki ve hayvanlara istediği gibi içlerine ruh koyabiliyordu BM ve onlara bir kimlik kazandırıyordu. Eğer bu yeteneği insanlarda da kullanabiliyorsa düşüncem kuvvetlenecek.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık