Bir çok arkadaş bu gelişmeye vismonkeların yardımıyla Big mom düşecek diye bakmış. Ama bana göre luffylerin nasıl kaçacağının senaryosu çizilmiş oldu. Kesinlikle big mom düşmeyecektir. Bir yonkou ile kıyaslandığında kıçı kırık dofun bile inmesi bu kadar işlendiyse big mom öyle 15-20 haftada inmez orada duracaksınız. Ayrıca benim aklımda luffylerin nasıl kaçacağı mevzusu vardı ve puddingin son tavırlarından sonra kaçmasını bekliyordum. Ve bunun üzeirinden hikaye yürür zannediyordum. Bunu düşünmemde etkili olanlar bir lolayı düşünmesi iki ağlama sahnesiydi. Ve o bölüm pudding hakkında tüm şüphelerimi alıp götürmüştü. ve oda sensei çok büyük süpriz yaptı ne diyim.En son minklerin ters köşesinde bu kadar şaşırmıştım. Tek 3 göze şaşırmadım çünkü birçok kişinin tahmin yürüttüğü birşeydi. toplayacak olursam pudding olayına acayip ters köşe oldum.
@Smoker başta olmak üzere kızın içini görenlere tebrik. Ama dediğim gibi bu vismonke gelişmesi benim açımdan big momun düşeceği ile ilgili değil tam tersi luffyler bu adadan nasıl kurtulacak onun için bir anahtar olmuştur. Bu kaçışa bir şekilde jinbeinde katılmasını bekliyorum. Bakalım ileriki bölümler ne gösterecek.