Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 850 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Genel olarak yazmak istiyorum.

BM şuan güç olarak zayıfladı mı? Evet.

-2 komutanı çöp oldu. 2 tane güçlü adamı artık yok.
-Jinbei ve Balıkadam ordusu kimin tarafında yer alır? Jinbei'den güçlü adamı var mıdır BM'ın komutanlardan başka?
-Bege, tüm bu olaylardan bağımsız olarak BM'ı İNDİRMEYİ planlıyor. Bakın bu adam yonkou gücünün farkında. Bu adamın planının yanına Luffy'nin sebep olduğu şeyler de eklenecek. Bu adam ayrıca ordu gibi bir adam. Baya kalabalık bir tayfası var.
-Brook, Nami, chopper ve carrot'un yonkou adamlarına karşı neler yaptıklarını hepimiz gördük. Tayfa çok da zayıf değil. Bu arkadaşlar zaten birkaç adamı harcadılar kolayca.
-Ayna dünyasını kaybettiler.
-Kitap dünyasında bir sürü garip ırktan canlılar ve hapishanede tutsaklar var. Şunlar dışarı çıksalar kimin tarafında yer alırlar? Hem de Luffy'nin herkesi kendine çekme gücü varken? O kitap ve içindekiler boşa mı gösterildi sizce?
-Vinsmoke Ailesi ve Germa 66. Teknolojileri de işin içinde. Gene koca bir ordu ve güçlü adamlar BM'ın karşısında olacak.
-Davetliler. BM'ın her şeyi zorla yaptırdığını biliyoruz. O düğüne tehditle gelmeyen, BM ile sorunu olmayan var mıdır? OP bu. Yoktur tabi. Krallıklar, organizasyonlar katılsa alın size onların başlarındaki kalbur üstü adamlar ve orduları. BM karşısında hazırlar.
-Logia bilimadamı var. Onun silahları var. Şu Minklere atılan silah tarzında silahları olsa alın size harika bir destek daha. Zaten bireysel olarak güç olarak da kalbur üstü bir isim.

BM'ın inmesi imkansız değil. Güç olarak da hikaye olarak da her şey hazır. Oda bey isterse çok rahat düşürür çünkü her şey hazır gördüğünüz üzere. O yüzden kesin konuşmamak lazım tüm bunları görmenize rağmen.
aynen katılıyorum bm bu arc kesin inecek
 
birde sanjinin bmnin kızına yemek yaptığını görmüştük ardından reijuyu yaralı halde görmüştük şimdide sanji reijuyla bmnin kızını yanyana gördüyse sanjiyi bmnin kızına yemek yaparken gördüğümüz sahnede bmnin kızının zaten amacını öğrenmiş haldeydi sanji yani reise boşuna sövdünüz özür dileyin sanji bey diyeceksiniz
 
BM nereye iniyor abi iyimi siniz siz ya ? Kadının daha gücünü bile görmedik . Gücünü bırak ruh meyvesini tam olarak nasıl kullandığını görmedik. Bırakın Allah aşkına bu kadının kim bilir kaç tane daha müttefiki vardır. Germa 66 gibi ki Germa da sadece klonları istiyormuş ya da teknoloji ne derseniz artık. Başka oluşumlardan kim bilir neler almıştır. Bu kadın salak mı şatoda aval aval gezsin illa bir şeyler planlamıştır. Yonkou kadın la :(
 
sanji bence bu arc alacağı power up la amiral seviyesi olacaktır bunuda buraya yazıyorum zamanında pudingin iyi biri olmadığını da söylemiştim tuttu bu dediğimde tutucak merak etmeyin :respect::respect:
 
Bir çok arkadaş bu gelişmeye vismonkeların yardımıyla Big mom düşecek diye bakmış. Ama bana göre luffylerin nasıl kaçacağının senaryosu çizilmiş oldu. Kesinlikle big mom düşmeyecektir. Bir yonkou ile kıyaslandığında kıçı kırık dofun bile inmesi bu kadar işlendiyse big mom öyle 15-20 haftada inmez orada duracaksınız. Ayrıca benim aklımda luffylerin nasıl kaçacağı mevzusu vardı ve puddingin son tavırlarından sonra kaçmasını bekliyordum. Ve bunun üzeirinden hikaye yürür zannediyordum. Bunu düşünmemde etkili olanlar bir lolayı düşünmesi iki ağlama sahnesiydi. Ve o bölüm pudding hakkında tüm şüphelerimi alıp götürmüştü. ve oda sensei çok büyük süpriz yaptı ne diyim.En son minklerin ters köşesinde bu kadar şaşırmıştım. Tek 3 göze şaşırmadım çünkü birçok kişinin tahmin yürüttüğü birşeydi. toplayacak olursam pudding olayına acayip ters köşe oldum. @Smoker başta olmak üzere kızın içini görenlere tebrik. Ama dediğim gibi bu vismonke gelişmesi benim açımdan big momun düşeceği ile ilgili değil tam tersi luffyler bu adadan nasıl kurtulacak onun için bir anahtar olmuştur. Bu kaçışa bir şekilde jinbeinde katılmasını bekliyorum. Bakalım ileriki bölümler ne gösterecek.
 

Trao

Puding ihanet mi etti hasır şapkalara düğünde puding dahil olmak üzere BM nin vinsmokelere öldüreceğini söylediğini okudum
 
içerik olarak güzel bi bölüm bizi bekliyor sanırım. bu arada yonkoları süpernovalara harcatmazlar kuru kuru. yoksa WG son 5-10 yılda 100er posta patates etmişti.
 
Plot twist için bile abartılı bir durum olabilir. Şöyle ki; Pudding, Germa düğünden vazgeçsin diye böyle bir oyun tezgahlamıştır. Öyle olsa, Ne diye Luffy ve Nami'ye niye öyle laf versin? Ilginç bir durum.
geçen sayı lola'nın kaçmasını hatırlaması da var orda üzülüyordu falan yanlış spoiler olabilir
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 11)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık