Ne demek farklı.Lastiği haki ile sertleştirdi işte.Sadece yediklerinden dolayı boyu büyük luffy nin.O sert lastik o kadar esnemez ya kolayca delinir ya da katılaşır kullanıcı için zorluk çıkarır.Maşallah luffy logia gibi istediği yerini esnetiyor.Bu saldırı daha farklı, Boundman gibi değil.
Ben bundan ayrı bir şey soracağım. Lastik+koka nasıl oluyor? Dof'a da yapmıştı, hala nasıl esniyor?Ana gücü işlevsiz kalmış Cracker'ı gömün elinizden geldiğince. Ancak Nami'nin yağdırdığı yağmura kadar Luffy'nin ona hiçbir şey yapamadığını da göz önünde bulundurun. Ben hala teke tek bir dövüşte Luffy'nin Cracker'ı yenemeyeceğini düşünüyorum.
Sorma. Yenildi diye hemen balon oldu. Korkarım ki yarın bir gün amiral, yonkou falan yenildiğinde onlara da balon muamelesi çekenler olacak.Luffy Snorlax cosplay yapmış
Crackeri gömme çabanızı takdir ettim açıkçası.
Dofun g4ten güçlü saldırıları var sanıyorlar.doflamingo crackeri yenemezdi. uyanıs formundaki saldırısı normal luffyi asamadı. en son saldırıda g4ün hakisini delebildi. bu kadar kukla g4 ayarında hakiyle doflamingoya agır gelirdi. doflamingo muhtemelen marco - jozu - doflamingo 3 lüsünde yer alıcak ama 3. olucak adamdı. çünkü jozuya göre cok geniş saldırı yelpazesi olsada, hakisini asamadan jozuyu indiremezdi. ve yeni dünyada meyveler önemliysede iş hakide bitiyor. crackerin hakisi doftan fazla olmasaydı, luffy karsılastıgım en sert sey demezdi. hakinde iyi olunca, bisküviylede, bambuylada, demir boruylada iş yaparsın
Yenileceği bariz di de yenilme şeklini harbi sevmedim bu ne laSorma. Yenildi diye hemen balon oldu. Korkarım ki yarın bir gün amiral, yonkou falan yenildiğinde onlara da balon muamelesi çekenler olacak.