Benim anlamadığım, seninle Zoro-Pica (tek atma) konusunda bir tartışmaya girmemişiz, sen gelmişsin benimle bu muhabbeti tartışıyorsun. Hayır kafam yerinde değilken başkasıyla falan girmişimdir belki de onu da hatırlamıyorum. O yüzden, ayıptır sorması da... Ne alakaaaaa !?İşin bu tarafıyla hiçbir alakası yok durumun. Zoro zaten yener Pica'yı. Zaten o bölümler içerisinde ben Pica'nın kaçak dövüştüğünü taşların arkasında sakladığını felan söyledim. Sorun sen Zoro'yu överken Pica'ya tek attı demende. Pica'ya tek attıysa Luffy'de Cracker'e tek atmıştır aynı mantıkla. Bunu kabul edip etmemen sorun. Bu mantıkla bakıyorsan aynı durumda da tek attı dersin.
Ama açıkca yorumlar göz önünde. Sorun her zaman bahsettiğim olay. Bir karakter için eleştirdiğin noktayı fanı olduğun savunduğun karakter için görememende. Sorun fanı olduğun karakteri övdüğün durum üzerinden diğer karakter için algı yaratabilmende. Yoksa benim sorunum yok.
Sen Kraker olayına bir vs. olarak bakabiliyorsan Luffy tek attı diyebilirsin. Yukarıda da belirttim. İstersen yarım attı da diyebilirsin. Benim için sorun yok