Bir zoro fanıyla tartışamazsın tartışmayı teklif dahi edemezsinBildiğim kadarıyla Zoro uçamıyor. Yani yardım almasa Zoro o savaşta malup olacaktı.
Genel tavırları ;
Bir zoro fanıyla tartışamazsın tartışmayı teklif dahi edemezsinBildiğim kadarıyla Zoro uçamıyor. Yani yardım almasa Zoro o savaşta malup olacaktı.
Umarım açıklayıcı olmuştur tüm foruma...Son sayfada püskevit adam.
Evet diyen var. Aynı mantıkla Cracker'de tek yemiştir işte.Pica tek yedi diyeni var mı la?
Zoro kendisi için mi uçtu oraya ? Umurunda olmasa, gebersinler deseydi yardım almadan da pek tabi ki yenerdi. Hani Zoro ve Pica arasında dağlar kadar fark olduğunu bilmene rağmen (gerçi bu yorumu yapan kişiden bunun farkında olmamasını da beklerim) ne maksatla yazıyorsun böyle şeyler bilmem. İlginçBildiğim kadarıyla Zoro uçamıyor. Yani yardım almasa Zoro o savaşta malup olacaktı.
Zoro ile Pica arasında dağlar kadar fark olması felan önemli değil. Zira Pica istemediği ortaya çıkmadığı sürece gördük ki Zoro adama ulaşamıyor bile. Luffy'nin durumu bunun daha zor olanı. Luffy'de rakibe ulaşamıyor. He sonuçta Zoro'da o kadar saat kaya kesmekten başka bir şey yapmadı belki de bir o kadar süre daha kaya kesmeye devam ederdi. Sorun ilk darbesinde yenildi diye Pica tek yemiş sayılıyorsa yine gördüğümüz bildiğimiz ilk darbesinde de Cracker yenildiği zaman bunu da tek olarak yorumlamamanız da. Bak hiçbir farkı yok.Zoro kendisi için mi uçtu oraya ? Umurunda olmasa, gebersinler deseydi yardım almadan da pek tabi ki yenerdi. Hani Zoro ve Pica arasında dağlar kadar fark olduğunu bilmene rağmen (gerçi bu yorumu yapan kişiden bunun farkında olmamasını da beklerim) ne maksatla yazıyorsun böyle şeyler bilmem. İlginç
@Jason 'a da yazmıştım. Luffy'nin Kraker vs. si umurumda değil hacı. İsterse yarım attı diyin o da umurumda değil. Benimle özellikle Kraker vs. sini tartışma. Öyle saçma sapan bir olayı tartışarak zaman harcamak istemiyorum çünkü.Zoro ile Pica arasında dağlar kadar fark olması felan önemli değil. Zira Pica istemediği ortaya çıkmadığı sürece gördük ki Zoro adama ulaşamıyor bile. Luffy'nin durumu bunun daha zor olanı. Luffy'de rakibe ulaşamıyor. He sonuçta Zoro'da o kadar saat kaya kesmekten başka bir şey yapmadı belki de bir o kadar süre daha kaya kesmeye devam ederdi. Sorun ilk darbesinde yenildi diye Pica tek yemiş sayılıyorsa yine gördüğümüz bildiğimiz ilk darbesinde de Cracker yenildiği zaman bunu da tek olarak yorumlamamanız da. Bak hiçbir farkı yok.
İşin bu tarafıyla hiçbir alakası yok durumun. Zoro zaten yener Pica'yı. Zaten o bölümler içerisinde ben Pica'nın kaçak dövüştüğünü taşların arkasında sakladığını felan söyledim. Sorun sen Zoro'yu överken Pica'ya tek attı demende. Pica'ya tek attıysa Luffy'de Cracker'e tek atmıştır aynı mantıkla. Bunu kabul edip etmemen sorun. Bu mantıkla bakıyorsan aynı durumda da tek attı dersin.@Jason 'a da yazmıştım. Luffy'nin Kraker vs. si umurumda değil hacı. İsterse yarım attı diyin o da umurumda değil. Benimle özellikle Kraker vs. sini tartışma. Öyle saçma sapan bir olayı tartışarak zaman harcamak istemiyorum çünkü.
Zoro konusuna gelince, arada ayırımını yapman gereken bir şey var. Sürekli Kraker vs. siyle karşılaştırıyorsun ancak burdaki en Zoro sevmeyen adam da biliyor ki Zoro tüm gücünü kullanmadı. En kötü 1 level üst teknik kullanır yine gömerdi Pica'yı.
Bazı şeylerin zamanı gelmesi gerekiyor. Yeri geldi mi nasıl diyorsunuz Luffy Noah'yı g4 kullansaymış daha rahat parçalarmış diye.. Aynen o hesap. Oda arcı sündürme derdinde olmasaydı Pica çok daha evvel yenilebilirdi.
Sırf bu Kraker tek mi yedi kek mi yedi muhabbeti yüzünden olay Pica'ya falan geldi. Şimdi de Pica'yı yenebilir miydi yenemez miydi muhabbetine dönmeye başladı iş. Geçin kardişim. Zoro Pica'dan 1 milyon 300 bin kat daha güçlü Bundan sonra Mingo'dan daha güçsüz rakiplerle karşılaşmayacak Zoro. Ona göre edin lafınızı