Hep böyleydi zaten.Luffy'nin orantısız ilerleyişi gerçekten can sıkıcı olmaya basladı. En azından bu durum beni pek mutlu etmiyor, vay be, önüne geleni yeniyor, diyemiyorum.
Hep böyleydi zaten.Luffy'nin orantısız ilerleyişi gerçekten can sıkıcı olmaya basladı. En azından bu durum beni pek mutlu etmiyor, vay be, önüne geleni yeniyor, diyemiyorum.
Demeyelim de zaten. Önüne geleni yenerse ne keyif alacaz bu işten? Elini kolunu sallayarak ilerleseydi çoktan bırakmıştım OP'u. Devler ligine ufaktan giriş yapıldı. Korsan çağının zirveleriyle haşır neşir olunuyor yavaştan. Yılların tecrübeli ve güçlü korsanlarını pata küte indirmesi saçmalık olurdu.Luffy'nin orantısız ilerleyişi gerçekten can sıkıcı olmaya basladı. En azından bu durum beni pek mutlu etmiyor, vay be, önüne geleni yeniyor, diyemiyorum.
Öyle olsa başka bir memnuniyetsizlik ortaya çıkardı. Adam hikayeye uygun dovus çiziyor.Demeyelim de zaten. Önüne geleni yenerse ne keyif alacaz bu işten? Elini kolunu sallayarak ilerleseydi çoktan bırakmıştım OP'u. Devler ligine ufaktan giriş yapıldı. Korsan çağının zirveleriyle haşır neşir olunuyor yavaştan. Yılların tecrübeli ve güçlü korsanlarını pata küte indirmesi saçmalık olurdu.
He şu an önüne geleni yenmiyor, elini kolunu sallaya sallaya ilerlemiyor yani ?Demeyelim de zaten. Önüne geleni yenerse ne keyif alacaz bu işten? Elini kolunu sallayarak ilerleseydi çoktan bırakmıştım OP'u. Devler ligine ufaktan giriş yapıldı. Korsan çağının zirveleriyle haşır neşir olunuyor yavaştan. Yılların tecrübeli ve güçlü korsanlarını pata küte indirmesi saçmalık olurdu.
Son iki düşmanı da türlü türlü zorluklarla ve yardımla yendi. Bu mu önüne geleni yenmek?
Mingo konusunda haklısın aslında. Ama Kraker, garibim.. Sadece yenilmek olsun diye yenildi. Neyse teferruata girmeyelim hiçSon iki düşmanı da türlü türlü zorluklarla ve yardımla yendi. Bu mu önüne geleni yenmek?
O da Kraker'in problemi. Düşmanına sadece tek bir kesip atıp hiçbir şey yapamadan saf dışı kalmak onun acizliği. Dof da çeşitli handikaplarla uğraşmıştı ama Luffy'yi 3 gün yatıracak kadar çok zarar vermişti en azından.Mingo konusunda haklısın aslında. Ama Kraker, garibim.. Sadece yenilmek olsun diye yenildi. Neyse teferruata girmeyelim hiç
Özellikle zaman atlaması sonrası epey can sıkıcı..Hep böyleydi zaten.
Saçmalık olurdu değil, saçmalık oldu, oluyorDemeyelim de zaten. Önüne geleni yenerse ne keyif alacaz bu işten? Elini kolunu sallayarak ilerleseydi çoktan bırakmıştım OP'u. Devler ligine ufaktan giriş yapıldı. Korsan çağının zirveleriyle haşır neşir olunuyor yavaştan. Yılların tecrübeli ve güçlü korsanlarını pata küte indirmesi saçmalık olurdu.